Mateuksen kauniilla astioilla on tehty näyttävä kattaus ystävänpäiväksi: musta sopii täydellisesti herkän vaaleanpunaisen pariksi. Kuva: Mateus.
Vaikka ulkona ei paistaisikaan, voi kodin seinällä kukkia ympäri vuoden. Vaaleanpunaisen eri sävyissä hehkuva Summer Wind -tapetti, 36 e / m2. Kuva: Rebelwalls.fi.
Heleät vaaleanpunaiset tekstillit sopivat ruskean eri sävyihin täydellisesti. Pehmeä huopa, 29,99 e, röyhelötyynynpäällinen 9,99 e, ruskea puuvillatyynynpäällinen 4,99 e, röyhelöreunainen pellatyynynpäällinen 14,99 e. Kuva: H&M.
Lisää vaaleanpunaisen ja mustan liittoa. Musta liitutauluseinä ei näytä ollenkaan turhan tukkoiselta ja synkältä lastenhuoneessa, kun sisustuksessa on panostettu ihastuttaviin vaaleanpunaisiin huonekaluihin. Kuva: Ikea.
Todellisia karkkeja! Elloksen suloinen nojatuoli on koristeellisine jalkoineen melkoinen herkku, 169 e. Jalat saa suoriksi saman sarjan rahille, 69 e. Kuva: Ellos.
Onko aurinko nousemassa vai laskemassa? Sandbergin trendikkäästi liukuväritetty Skymning-tapetti on kuin suuri maalaus. Kuva: Sandberg.

Onko vaaleanpunainen sinusta liian imelä sisustusväri? Kokeile sitä hillitysti ruskean kanssa tai terästä mustalla. Toimii!

Lue myös:

Oletko valmis? Kammottu ysäriväri tulee sisustukseen

Sisusta yrteillä - katso 6 ihanaa ideaa