Perjantaipullo

Hieno kala- ja äyriäisviini

Glorian ruoka&viini: Kokkaatko kalaa? Kokeile alsacelaista viiniä!

Kun kylmien kalaruokien kanssa haluaa nauttia valkoviiniä, katse kannattaa suunnata Ranskan Alsaceen. Alueen vanhimpiin kuuluvan tuottajan Léon Beyer Riesling, 12,47 e, on klassinen riesling, jonka hieno hapokkuus, sitrusaromit ja mineraalisuus tasoittavat mainiosti suolaisten ja etikkaisten perinneherkkujen, kuten sillien ja silakoiden, makuja. Sävykäs viini maistuu myös paistetun ja haudutetun vaalean kalan ja hienojen äyriäisruokien kanssa. Kokeile myös aperitiivina ja nautiskeluviininä.

 

Kommentoi


Viestisi *
Kirjoita numeroina ilman välilyöntejä
kolme viisi kaksi seitsemän
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kommentit