Joulukuun horoskooppi

Joulukuussa Jousimiehen energia tarttuu muihin. Intoa tarvitaan, sillä ajat ovat haastavat.

horoskooppi 620 jousimies

Jousimies 23. 11.–21. 12.
Jousimies ei piileskele puskissa. Ajatus tulee suustasi ulos melkein yhtä nopeasti kuin se muotoutuu päässäsi. Energiasi on nyt niin tarttuvaa, että isoja päätöksiä pystytään tekemään monessa muussakin paikassa. Älä silti lupaa liikoja. Ajat ovat haastavat, vaikka intoa riittääkin.
Onnekkaimmat päivät 3. 12. & 9. 12.

Kauris 22.12.–19.1
Kauris on saanut tuekseen vaikutus­valtaisia ihmisiä, mutta kuun loppu­puolella pelkkä surffailu menestyksen laineilla ei enää riitäkään. Joudut pun­nitsemaan tarkasti, mikä on asioiden ja ihmisten todellinen arvo sinulle. Kolmiodraama saattaa yllättää. 
Onnekkaimmat päivät 19. 12. & 30. 12.

Vesimies 20.1.–19.2.
Vesimies herättää jälleen kateutta lähipiirissään. Erityisen hanakasti sukset menevät ristiin maamerkkien kanssa, jotka pitävät vapauttasi ja itsenäisyyttäsi vastuuttomuutena. Onneksi tiedät itse, minne olet matkalla, koska juuri nyt pystyt turvautumaan vain omaan ja perheesi apuun, vaikka tapaatkin joulukuun aikana paljon erilaisia ihmisiä.
Onnekkaimmat päivät 10. 12. & 29. 12.

Kalat 20.2.–20.3.
Kalojen joulukuu on melankolinen. Sisäinen erakkosi astuu esiin ja vetää sinut syviin vesiin. Kaipaat rauhaa ja yksityisyyttä, etkä oikein jaksaisi tarttua mihinkään, vaan annat asioiden edetä omalla painollaan. Sama asenne tekisi hyvää kaikille joulustressaajille – ja se nostaa lopulta sinutkin takaisin pintaan. Ota siis rennosti, hyvillä mielin!
Onnekkaimmat päivät 18. 12. & 26. 12.

Oinas 21.3.–19.4.
Nyt on suorien sanojen ja tekojen aika. Oinas repii auki loputkin kahleet oman vapautensa tieltä. Pois alta kivet ja männynkävyt! Ihmissuhteidesi toiset osapuolet eivät välttämättä ole samaa mieltä kanssasi, mutta nyt pitääkin pystyä jättämään turhat jarrut taakse. Kannattaa silti jättää polttamatta tärkein silta – omaan sisimpääsi.
Onnekkaimmat päivät 19. 12. & 30. 12.

Härkä 20.4.–20.5.
Härkä saattaa joutua turvautumaan puolison huolenpitoon omien rahojen huvetessa. Muutenkin elämä tuntuu nyt lipuvan ohitsesi ilman, että pääset itse siinä pääosaan. Nautit elämästä kaikilla aisteilla, ja joulu on sinulle innostavaa aikaa, vaikka siihen nyt kuuluukin enemmän riitaa kuin rakkautta.
Onnekkaimmat päivät. 3. 12. & 31. 12.

Kaksonen 21.5.–20.6.
Kaksosten yöuni on vähissä. Pohdit vaihtoehtojasi, ja nyt niitä on joko liikaa tai liian vähän eikä mikään tunnu ihan oikealta. Keskinkertaiseen ei kannata tyytyä. Elämä ja erityisesti sanat kään­tyvät joulun alla yllättäen kovin vakaviksi. Jos etsit oikotietä onneen, käännä katseesi Jousimiehen merkkiin.
Onnekkaimmat päivät 12. 12. & 22. 12.

Rapu 21.6.–22.7.
Ravulle totuus ja oikeudenmukaisuus ovat nyt tavallistakin tärkeämpiä arvoja. Elämä kuitenkin haastaa sinut mittaamaan niitä myös omassa toiminnassasi. Kaksinaismoralismia on vaikea itsestä havaita, ennen kuin siitä jää kiinni. Herkuttelunhimollesi et nyt mahda yhtään mitään. Onneksi joulun aikaan ei tarvitsekaan.
Onnekkaimmat päivät 7. 12. & 24. 12. 

Leijona 23.7.–22.8.
Leijonan elämä on pyörinyt rahan hankkimisen ympärillä tiiviisti. Jopa niin tiiviisti, ettet ole ehtinyt huomaamaan ilmapiirin kiristymistä ympärilläsi. Nyt olisi oikea aika keskittyä läheisiin ja muistuttaa heille, mihin he sinussa alun perin rakastuivat, muutoin saat­taa pukinkontista löytyäkin risuja. Töissä joku yrittää sitoa käsiäsi.
Onnekkaimmat päivät 5. 12. & 31. 12.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Neitsyen kannattaa tehdä joulu­siivous jo kuun ensimmäisellä viikolla, koska energiapiikki hiipuu Marsin siir­tyessä Vaakaan. Paluu taustajoukkoihin sujuu sinulta luontevasti, mutta hetken aikaa saatat ihmetellä, mitä kaikkea uskalsitkaan tehdä, kun tähtitaivas oli niin vahvasti tukenasi. Olet ehdottomasti lepohetkesi ansainnut.
Onnekkaimmat päivät 19. 12. & 26. 12.

Vaaka 23. 9.–23. 10.
Vaaka joutuu nyt sisäiseen risti­riitaan. Normaalisti teet melkein mitä vain estääksesi konfliktin syntymisen, mutta nyt hakeudut sekä riitaan että harmoniaan ja yllätät itsesikin omien argumenttiesi terävyydellä. Tylsä tämä jakso ei taatusti ole. Varo vain, ettet löydä itseäsi Kauriin kolmiodraamasta.
Onnekkaimmat päivät 7. 12. & 26. 12.

Skorpioni 24. 10.–22. 11.
Sisäiset rajat kahlitsevat edelleen Skorpionia. Kompromisseja sinulle on nyt turha tarjota. Pidät sen, minkä päätät. Yhteys Ravun merkeistä tulevaan ihmiseen toimii erinomaisesti, ja yhdessä voitte saada aikaan asioita, jotka yksin tuntuvat mahdottomilta. Joku läheinen jättää jäähyväiset.
Onnekkaimmat päivät 20. 12. & 30. 12.

Kommentoi


Viestisi *
Kirjoita numeroina ilman välilyöntejä
seitsemän yhdeksän neljä kaksi
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kommentit