Helmikuun horoskooppi

Helmikuussa Vesimies löytää puuttuvan palasen.

netti horoskooppi helmi

Vesimies 20. 1. –19. 2.
Vesimies joutuu ottamaan uudelleen käsittelyyn projektin, jonka luuli jo jättäneensä taakseen. Ota tämä mahdollisuutena saavuttaa vieläkin parempi lopputulos. Saatat joutua valvomaan öitäkin asian takia, mutta kun katsot oikein tarkasti, huomaat kyllä missä ja mikä se puuttuva palanen on.
Onnekkaimmat päivät ovat 1. 2. & 28. 2.

Kalat 20. 2.–20. 3.
Kalat kaipaisi nyt hetken omaa rauhaa, mutta tähdet ovat päättäneet toisin. Seuraasi hakeutuu ihmisiä, jotka aistivat kykysi auttaa. Merkissäsi peruuttava Merkurius saa sanat kuitenkin helposti solmuun, ja hyvä tahto voi vaihtua väärinymmärrykseksi. Järkeä ei nyt kannata kenellekään edes yrittää puhua, vain tunteet ratkaisevat.
Onnekkaimmat päivät 18. 2. & 23. 2.

Oinas 21. 3.–19. 4.
Tähtitaivas antaa Oinaalle tammikuun aikana lyhyen hengähdystauon suurten mullistusten välissä. Nyt on parasta antaa asioiden ottaa rauhalliseen tahtiin oma paikkansa ja kerätä voimia tulevia taistoja varten. Tätä muutosta et pysty estämään. Yritä siis löytää tapa hyödyntää se. Joku entinen ystävä haluaisi palata takaisin elämääsi.
Onnekkaimmat päivät 14. 2. & 18. 2.

Härkä 20. 4.–20. 5.
Työ ottaa Härän voimakkaasti pauloihinsa. Jopa siinä määrin, että oma terveytesi joutuu vaaraan. Yrität tammikuussa auttaa toisia, mutta se ei onnistu, jos et huolehdi ensin itsestäsi. Muista riittävä lepo ja vitamiinit. Parisuhteessa kannattaa kulkea kieli keskellä suuta. Parhaat uutiset tulevat ulkomailta.
Onnekkaimmat päivät.16. 2. & 25. 2.

Kaksonen 21. 5. –20. 6.
Kaksoset voivat huoahtaa helpotuksesta, kun rahahuoliin löytyy yllättäviä ratkaisuja. Luot erittäin lämpimän kontaktin kaukana asuvan ihmisen kanssa. Avoin ihailu tekee hyvää itsetunnollesi ja saa kaikkein arkisimmatkin velvollisuudet sujumaan tavallista helpommin.
Onnekkaimmat päivät 11. 2. & 16. 2.

Rapu 21. 6.–22. 7.
Rapu on yhtenä johtavista merkeistä keski­pisteessä tähtitaivaan mullistavissa suurkuvioissa. Elämäsi ottaa uuden suunnan kaikilla sektoreilla. Mikään ei nyt onnistu pakottamalla. Oma uskollisuutesikin joutuu testiin. Älä ota isoja taloudellisia riskejä tai matkusta ulkomaille tässä kuussa.
Onnekkaimmat päivät 23. 2. & 28. 2.

Leijona 23. 7.–22. 8.
Leijonan mieli on apea ilman näkyvää syytä. Tutkaile motiiveja päätöstesi takana: oletko tehnyt asioita velvollisuudentunnosta, oman itsesi sivuuttaen? Ei ihme jos ahdistaa! Tässä ajassa onnistut vain niissä hankkeissa, joiden takana voit seistä itse sataprosenttisesti. Nyt on eduksi kaikille elämäsi ihmisille, jos uskallat olla myös vähän itsekäs.
Onnekkaimmat päivät 20. 2. & 23. 2.

Neitsyt 23. 8.–22. 9.
Neitsyt epäilee omia menestymisen mahdol­lisuuksiaan ja saattaa siten itse nousta suurimmaksi esteeksi onnistumiselleen. Sinun pitäisi nyt kyetä työntämään syrjään halusi kontrolloida. Sisäinen lapsesi pitelee luovuutesi avaimia: mitä enemmän pystyt ylittämään mukavuusalueesi rajoja, sitä paremmat tulokset saat aikaan.
Onnekkaimmat päivät 16. 2. & 21. 2.

Vaaka 23. 9.–23. 10.
Vaaka ohjaa omilla valinnoillaan monen muunkin ihmisen elämän muutoksia talven ja kevään aikana. Tapahtumien vyöry on välillä kovin voimakas. Keskity siis siihen, ettet suostu mihinkään sellaiseen, mikä itsestäsi tuntuu väärältä. Parhaat tulokset saavutat
nyt yhdessä Kaksosten ja Kalojen kanssa.
Onnekkaimmat päivät 14. 2. & 18. 2.

Skorpioni 24. 10.–22. 11.
Skorpioni pyörii nyt vähän liian tiiviisti oman napansa ympärillä. Olet taitava ja selviät kyllä yksinkin, mutta yhteistyössä saavutukset olisivat moninkertaiset. Koeta antaa periksi
edes joskus, niin etteivät toiset alkaisi vastustaa omia ideoitaisi ihan periaatteesta. Ulkomailta voi tulla mielenkiintoinen tarjous.
Onnekkaimmat päivät 6. 2. & 11. 2.

Jousimies 23. 11.–21. 12.
Jousimiehen talous jatkaa elpymistään. Älä kuitenkaan tee kovin radikaaleja ratkaisuja ihan vielä. Kaikki ulkomaanmatkat kannattaa ainakin siirtää ensi kuuhun. Siivoa sen sijaan elämästäsi ulos sellaiset ihmiset, jotka vain syövät energiaasi antamatta mitään vastineeksi.
Onnekkaimmat päivät 1. 2. & 20. 2.

Kauris 22. 12.–19. 1.
Kauris voi nyt kohdata elämänsä rakkauden. Kohtalon kosketus on vahvasti mukana kaikissa kohtaamisissa, ja intohimo voi syttyä vahvaan roihuun vakiintuneessakin suhteessa. Ravun merkistä saattaa nousta houkutus, jota ei voi vastustaa, mutta siinä tulessa voivat omatkin sormesi palaa.
Onnekkaimmat päivät 7. 2. & 25. 2.

Kommentoi


Viestisi *
Kirjoita numeroina ilman välilyöntejä
viisi neljä yksi seitsemän
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kommentit