Marraskuun horoskooppi

Älä kerskaile, skorpioni!

gl10 horoskooppi 620px

Skorpioni 24. 10.– 22. 11. Skorpioni saa uuden mahdollisuuden saattaa päätökseen kesken jääneen asian. Se sujuu yllättävän helposti, kun vain maltat hetken keskittyä. Nyt tehtyjä ratkaisumalleja voit hyödyntää jatkossakin. Joudut punnitsemaan myös suhdettasi isääsi. Menestyksen eväät ovat ulottuvillasi, mutta kerskailu voi koitua kohtaloksesi.
Onnekkaimmat päivät 22.11.&28.11.

Jousimies 23.11.–21.12. Jousimiehellä on nyt kova tarve osoittaa älykkyytensä. Kunnianhimosi saa ihmissuhteita solmuun. Väärinkäsitykset pahoittavat mieliä, ja oma itse­tuntosi jää vaille kaipaamaansa nostetta. Muista, että Merkurius perääntyy merkissäsi – sanat ovat liian solmussa täyttääkseen toiveitasi. Tarkista jokainen sopimus ennen allekirjoittamista.
Onnekkaimmat päivät 9.11.&29.11.

Kauris 22.12.–19.1.
Kauriin kannattaa ottaa alkukuu löysin rantein. Merkkiisi saapuva Mars antaa sinulle kuun puolivälin jälkeen sellaisen energialatauksen, että et malta enää muuta tehdäkään kuin töitä. Saat kyllä kaikki keskeneräiset asiat kuntoon, mutta muista läheisiäsi. He eivät osaa pitää ahkeruuttasi rakkauden osoituksena, jos sen vuoksi olet yömyöhään pois kotoa.
Onnekkaimmat päivät 6.11.&14.11.

Vesimies 20.11.–19.2.
Vesimiehellä on hengähdystauko ennen vuodenvaihteen astrologisia ilo­tulituksia. Älä ihmettele, jos mikään ei sytytä: nyt ei vain ole sen aika. Olet sivusta­seuraaja, kun muut kompastelevat haasteidensa kanssa. Venus vierailee Vaa’assa ja Skorpionissa, eli ohikiitävä into­himo saattaa herättää sinutkin. Nyt ei silti ole aika pitää kovin tiukasti kiinni mistään.
Onnekkaimmat päivät 17.11.&26.11.

Kalat 20.2.–20.3.
Kalat ei nyt suostu kunnioittamaan mitään rajoja. Ahdistut vähäisimmästäkin kontrollointi­yrityksestä ja saatat ärähdykselläsi säikäyttää läheisesi.
Koeta olla armollinen – muu maailma aistii muutoksen tuulet vasta sinun jälkeesi. Juuri nyt mikään ei ole sitä miltä näyttää. Pinnan alla kuohuu, ja sinä kuulut niihin, joiden on näytettävä tietä.
Onnekkaimmat päivät 7.11.&28.11.

Oinas 21.3.–19.4.
Oinas kaipaa vapautta, eikä tahdo
jaksaa rutiineja. Ajatuksesi ovat keskittyneet omasta mielestäsi niin tärkeään
asiaan, että kaikki muu saa väistyä, ihmissuhteetkin. Janoat jännitystä ja
valloituksia, etkä välttämättä huomaa
savuavia raunioita, joita jää jälkeesi.
Viehätysvoimasi on huipussaan, mutta jos haluat pitää valloituksesi, sinun on
sitouduttava syvemmin.
Onnekkaimmat päivät 1.11.&15.11.

Härkä 20.4.–20.5.
Härkä vetäytyy kotipesään ja yrittää uskotella itselleen, ettei edes haluaisi lähteä mihinkään muualle. Tosiasiassa lahjasi menevät täysin hukkaan, jos et myönnä itsellesi, että sisimpäsi kaipaa kiitosta ja jopa kuuluisuutta. Laivat ovat turvassa satamassa, mutta sitä varten
niitä ei rakennettu. Tulevaisuus kutsuu. Anna menneen jo mennä.
Onnekkaimmat päivät 23.11.&25.11.

Kaksonen 21.5.–20.6.
Kaksosten kannattaisi lähteä matkalle alkukuusta. Silloin jumalat vielä ovat puolellasi. Kuudennen päivän jälkeen Merkurius lähtee peruuttamaan ja kaik­kien matkojen rattaisiin tulee ylimääräisiä kapuloita. Vaa’an merkistä saattaa ilmaantua ihminen, joka saa sydämesi sykkimään tavallista tiheämmin, ja elämä saa hetkeksi uuden, lempeämmän sävyn.
Onnekkaimmat päivät 9.11.&26.11.

Rapu 21.6.–22.7.
Ravun kyky kuunnella ja ymmärtää muita on nyt tavallistakin suurempi. Ihmiset hakeutuvat luoksesi saamaan ymmärrystä. Varo niitä, jotka pyrkivät käyttämään lempeyttäsi hyväkseen. Valitse sanasi tarkasti, sillä perääntyvä Merkurius sotkee viestien merkityksiä, ja väärinymmärrykset yleistyvät. Älä osta kotiin uutta sähkölaitetta.
Onnekkaimmat päivät 15.11.&23.11.

Leijona 23.7.–22.8.
Leijonan kannattaa nyt olla erityisen tarkka sopimusten kanssa. Hyvältä näyttävä alku saattaa kompastua pahasti sopimustekstin puutteeseen tai suoranaiseen virheeseen. Jos lähdet matkalle, muista varmistaa että kaikki vakuutukset ovat voimassa. Nyt ei ole oikea hetki ottaa lainaa. Jos maltat odottaa muutaman viikon, asiat selkeytyvät selvästi.
Onnekkaimmat päivät 12.11.&30.11.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Neitsyt voi nyt odottaa vatsanpuruja. Hallitseva planeettasi Merkurius lähtee peruuttamaan ja saa sinunkin järjestelmäsi sekaisin. Sinulle tekisi nyt hyvää vetäytyä hetkeksi rauhoittumaan ja antaa asioiden sujua omalla painollaan, turhia murehtimatta. Jos lähdet pitemmälle matkalle, tee se vain käsimatka­tavaroiden kanssa. Ruumaan jätetyillä matkalaukuilla on nyt taipumus kadota.
Onnekkaimmat päivät 9.11.&20.11.

Vaaka 23.9.–23.10.
Vaa’an merkissä vierailee rakkauden planeetta Venus. Se vahvistaa viehätysvoimaasi. Olet niin täynnä seikkailun­halua, etteivät edes perääntyvät planeetat voi estää romanssin syntymistä. Sopimussotkun selvittäminen tai myöhästymisen selittäminen voivat olla aasinsiltoja antoisaan flirttiin. Nauti elämästä, mutta älä lupaa tai odota liikoja.
Onnekkaimmat päivät 25.11.&29.11.

Kommentoi


Viestisi *
Kirjoita numeroina ilman välilyöntejä
viisi seitsemän yhdeksän kahdeksan
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kommentit