Kesäkuun horoskooppi

Nyt täysillä eteenpäin Kaksonen! Syksy tuo elämääsi mullistavia asioita, mutta muutosten siemenet on kylvettävä juuri nyt!

Kaksonen 21.5.-20.6.
Kaksosten on nyt syytä miettiä, mitä oikeasti elämältä haluavat ja tehdä rohkeitakin ratkaisuja sen saavuttamiseksi. Syksyllä elämääsi on tulossa uusia asioita, joiden siemenet kylvetään juuri nyt. Mitä tyytyväisempi olet itseesi ja elämääsi, sitä suuremman sadon syksyllä korjaat.
Onnekkaimmat päivät 27. 6. & 28. 6.

Rapu 21.6.–22.7.
Kesäkuu on Ravulle merkittävä kuukausi. Luvassa on sekä rakkautta että menestystä, ellei merkissäsi perääntyvä Merkurius onnistu sotkemaan ihan kaikkea. Kun sinulla on tärkeää sanottavaa, kirjoita ajatuksesi ylös – puhuessa sanasi menevät solmuun. Muista tehdä varmuuskopiot tärkeistä tiedostoista!
Onnekkaimmat päivät 7. 6. & 14. 6.

Leijona 23.7.–22.8.
Leijona saa kesäkuussa merkittäviä uusia bisnesmahdollisuuksia ystäviensä kautta. Tartu tilaisuuteen, mutta älä yritä viedä asioita väkisin haluamaasi suuntaan. Nyt kannattaa antaa asioiden tapahtua rauhassa omalla painollaan. Seuraa siis tähtiä, ne tuntevat tien!
Onnekkaimmat päivät 1. 6. & 19. 6.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Neitsyt tarvitsee nyt hellyyttä. Jos lähelläsi ei ole rakastavaa ihmistä sitä antamassa, ympäröi itsesi kauneudella – sekin auttaa osaltaan tyydyttämään sisäistä kaipaustasi. Varo liian suuria lupauksia. Erityisesti Kalojen merkistä tulee nyt kutsuja, joissa haavekuvat ovat tyystin korvanneet realismin.
Onnekkaimmat päivät 4. 6. & 24. 6.

Vaaka 23.9.–23.10.
Vaaka tasapainoilee omanarvontuntonsa kanssa. Yrität saada sitä suorittamalla, etkä juuri nyt etsi sitä toisten ihmisten hyväksynnästä. Tosiasiassa se ei löydy kummastakaan vaan sinusta itsestäsi. Muista, että olet syntynyt juuri tuollaiseksi. Sinä riität sellaisena kuin olet. Lue tarkasti kaikki sopimustekstit ennen kuin allekirjoitat mitään.
Onnekkaimmat päivät 14. 6. & 17. 6.

Skorpioni 24. 10.–22. 11.
Skorpioni punnitsee nyt huolella ystävyyssuhteitaan. Olet itse äärimmäisen lojaali ja nyt vaadit samaa myös toisilta. Joku sinua vanhempi ihminen vetää sinua puoleensa. Kannattaakin muistaa, että ikä on vain numero silloin kun sielut keskustelevat. Kesäkuu ei ole hyvä aika pitkille matkoille.
Onnekkaimmat päivät 7. 6. & 26. 6.

Jousimies 23.11.–21.12.
Jousimies keskittyy nyt parisuhteeseen. Ilman pitää puhdistua. Se, että vanhat asiat nousevat esiin, kertoo vain siitä, että niitä ei vielä ole kokonaan
ratkaistu. Nyt ei enää ole tilaa tekosyille. Vapaille Jousimiehille saattaa tulla kohtalokas kutsu Kaksosten merkistä. Älä tee juridisia sitoumuksia lähiviikkoina.
Onnekkaimmat päivät 2. 6. & 20. 6.

Kauris 22.12.–19.1.
Kauriin kieli on nyt erityisen viiltävä. Perääntyvä Merkurius sotkee kommunikaatiota muutenkin, ja se yhdistyy omaan ärtymykseesi. Riitaa et ehkä voi välttää, mutta koeta olla armollinen kiistakumppanillesi – ei hän yksin riitele. On silti tärkeää selvittää vanhat asiat. Pärjäät tarvittaessa yksinkin.
Onnekkaimmat päivät 2. 6. & 7. 6.

Vesimies 20.1.–19.2.
Vesimies on tottunut vaatimaan tilaa itselleen, mutta nyt saattaisi olla viisasta tarjota sitä myös toisille. Et ehkä ole huomannut, miten paljon olet läheisiltäsi vaatinut. Paras tapa pysäyttää alkanut etääntyminen on hiljentää tahtia ja olla aidosti läsnä. Muista merkitä tapaamiset kalenteriin. Muistiisi et nyt voi luottaa.
Onnekkaimmat päivät 1. 6. & 14. 6.

Kalat 20.2.–20.3.
Kalat tuntee nyt aivan turhaa syyllisyyttä maailman murheista. Olet niin syvällä, että sinuun on vaikea saada yhteyttä. Älä silti pakene arkea päihteisiin. Ne vain eksyttävät sinut vieläkin syvemmälle. Sanoista ei nyt ole sinulle suurta hyötyä, mutta jos kuuntelet toista tarkasti, pääset yllättävän lähelle.
Onnekkaimmat päivät 3. 6. & 11. 6.

Oinas 21.3.–19.4.
Oinaan menneisyydestä nousee esiin kätkettyjä salaisuuksia. Kauris on muutoksen keskipisteenä. Alun kipuilun jälkeen huomaat, miten paljon energiaa olet käyttänyt turhaan piilotteluun. Totuus vapauttaa. Taloudelliseen tilanteeseen saattaa tulla yllättävä muutos. Kaksosten merkistä tulee uusia ystäviä.
Onnekkaimmat päivät 7. 6. & 14. 6.

Härkä 20.4.–20.5.
Levottomuus saa Härän kesäkuussa helposti tuhlailemaan. Pidä kuitenkin mielessä, että kaikki mikä kiiltää ei ole nyt kultaa. Kun mietit, mihin oikeasti olet elämässäsi kyllästynyt, etsi vastausta sisältäsi, äläkä vain osta kyllästymisesi piilottamiseksi kotiin jotain kaunista.
Nyt pitäisi puhua rakkaudesta.
Onnekkaimmat päivät 14. 6. & 20. 6.

Kommentoi


Viestisi *
Kirjoita numeroina ilman välilyöntejä
neljä yksi kaksi kuusi
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kommentit