Heinäkuun horoskooppi

Heinäkuussa Ravut onnistuvat kaikessa mihin päättävät ryhtyä. Mitään ei kuitenkaan kanneta valmiina eteesi ilman omaa vaivannäköäsi.

gl06 hororapu 620px

Rapu 21.6.–22.7.
Heinäkuun tähdet tarjoavat Ravulle menestymisen mahdollisuuksia oikein kaksin käsin. Mikään ei kuitenkaan tule valmiina eteesi kannettuna, vaan sinun pitäisi itse osata tarttua tilaisuuteen. Jos uskallat yrittää, onnistut varmasti. Saat myös apua Skorpionin ja Kalojen merkeistä.
Onnekkaimmat päivät 20. 7.  &  26. 7.

Leijona 23.7.–22.8.  
Leijonan luovuus kukoistaa, mutta ihmissuhteissa on tavallista enemmän haasteita. Erityisesti Oinaan ja Skorpionin merkeistä tulevat ihmiset vievät sinut sietokykysi äärirajoille. Jos pystyt työntämään oman egosi taustalle hetkeksi ja suostut aidosti kuuntelemaan toisia, selviydyt haasteista voittajana.
Onnekkaimmat päivät 7. 7.  & 28. 7.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Neitsyt on nyt kriittisellä päällä, eikä oikein mikään maistu miltään. Koeta olla armollinen ärsyttäville ihmisille – vaatimustasosi on nyt kovin korkealla. Kuun lopussa Amor alkaa ampua nuolia yllättäviin suuntiin. Jos itseäsi vanhempi Skorpioni esittää minkä tahansa kutsun, vastaa siihen myöntävästi.
Onnekkaimmat päivät 19. 7.  &  26. 7.

Vaaka 23.9.–23.10.
Vaaka jatkaa itsetutkiskelua, mutta varsinkin kuun puolivälissä se saattaa tapahtua harha-askelen avulla. Vaihtelu virkistää, mutta vain niin kauan kunnes jäät kiinni ja joudut kantamaan valintojesi seuraukset. Onneksi olet synnynnäinen diplomaatti ja löydät oikeat sanat silloinkin, kun selkäsi on seinää vasten.
Onnekkaimmat päivät 7. 7.  &  27. 7.

Skorpioni 24. 10.–22. 11.
Skorpioni joutuu nyt tekemään töitä taloustilanteensa parantamiseksi. Onneksi olet sitkeää sorttia. Nyt ei kannata antaa periksi, vaikka alku takkuileekin. Herätät kunnioitusta oikeudentuntosi takia. Onnistut olemaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa, mutta  Kaksosten merkissä joku saattaa pelätä voimaasi.
Onnekkaimmat päivät 20. 7.  &  30. 7.

Jousimies 23.11.–21.12.
Jousimiehen on nyt aika kertoa avoimesti omista tunteistaan ja ajatuksistaan. Olet pitänyt niitä sisälläsi piilossa vähän liian kauan. Jos et puhu suutasi puhtaaksi, olet vaarassa sairastua fyysisesti. Sinua ja salaisuuksia ei ole tarkoitettu yhteen. Kuudes aistisi on nyt valppaana, luota siihen.  Perhe tulee tueksesi.
Onnekkaimmat päivät 22. 7. & 28. 7.

Kauris 22.12.–19.1.
Kauriin heinäkuu on täynnä ristiriitoja. Olet itse niin levottomalla tuulella, että saatat sortua haastamaan riitaa vain päästäksesi purkamaan sisäistä jännitettäsi. Olipa riidan aihe mikä tahansa, anna toisen osapuolen säilyttää itsekunnioituksensa. Vain silloin anteeksianto on joskus mahdollinen.
Onnekkaimmat päivät 20. 7.  &  26. 7.

Vesimies 20.11.–19.2.
Vesimiestä ei nyt kiinnosta mikään tavanomainen, rutiineista puhumattakaan. Olet seikkailunhaluinen ja rohkea, myös rakkaudessa. Jos et pidä varaasi, saatat flirttaillessasi antaa ymmärtää sellaista, mitä et lopulta ollenkaan tarkoita. Varo satuttamasta viattomia sydämiä, ne ovat aseettomia viisautesi edessä. Onnekkaimmat päivät 7. 7.  &  9. 7.

Kalat 20.2.–20.3.
Kalat vetäytyy nyt omiin oloihinsa ja jos voisi valita, hän vetäytyisi koko maailmasta vähäksi aikaa. Älä anna periksi kiusaukselle, äläkä yritä paeta arkea illuusioon. Tämäkin on vain jakso, joka onneksesi on kohta ohi. Sitä paitsi Ravun merkistä saattaa löytyä jotakin elämää suurempaa, joka saa unohtamaan turhat murheet.
Onnekkaimmat päivät 17. 7.  &  22. 7.

Oinas 21.3.–19.4.
Oinaan merkissä peruuttava Uranus tekee tästä vahvatahtoisesta merkistä tavallistakin itsenäisemmän ja itsepäisemmän. Muut eivät oivalla sisäistä vapaustaisteluasi, ja ehdottomuutesi saa sinut näyttämään tekopyhältä. Sinua ei pysäytä nyt mikään, vaan kaikki mikä rajoittaa sinua saa mennä.
Onnekkaimmat päivät 5. 7.  &  30. 7.

Härkä 20.4.–20.5.
Härkää testataan nyt monin tavoin. Jos löydät itsesi toistamasta vanhoja
virheitäsi, koeta analysoida mitä universaalia opetusta et ole kyennyt omaksumaan. Jos pidät liian tiukasti kiinni, syleilysi muuttuu vankilaksi. Allekirjoita sopimuksia vasta kuun viimeisellä viikolla.
Onnekkaimmat päivät. 3. 7.  &  10. 7.

Kaksonen 21.5.–20.6.
Kaksosten energia on korkealla tasolla. Onnetarkin on puolellasi, joten nyt kannattaa käynnistää isojakin asioita, kunhan muistat lukea sopimuksen hyvin huolellisesti ennen sen allekirjoittamista. Ajankohta on erittäin otollinen myös uuden elämän alkuun saattamiselle.
Onnekkaimmat päivät 3. 7.  &  28. 7.

Kommentoi


Viestisi *
Kirjoita numeroina ilman välilyöntejä
kuusi yhdeksän kahdeksan neljä
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kommentit