Kuukauden merkki Härkä rakentaa nyt perustaa tuleville kuukausille.

 

OINAS 21.3.–9.4.

Buenos días Oinas, kun on aika tehdä yllättävä ja lähtemätön vaikutus, varma ja vapaa liikkuvuus vaatteissa lisää sporttista naiseutta ja energistä viehätysvoimaasi. Valitse uuden elämäsi ja kevään kunniaksi merihenkisyyttä viestivät laivastonsiniraidalliset aurinkolasit.

Huomaa nämä päivät: Maalis-Oinaan toukokuun asenne = hallittu päämäärätietoisuus, huhti-Oinaan = irrotteleva omintakeisuus.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Heips Härkä, syntymäpäiväsi aloittaa uuden henkilökohtaisen vuoden. Taidolla, tunteella ja ajatuksella rakennat hyvän perustan koko tulevalle vuodellesi. Hämmentyneenä tai loukkaantuneena ei kannata tehdä liian nopeita päätöksiä. Onnellisuutta arkeesi lisäät inspiroitumalla elämänmakuisesta estetiikasta.

Huomaa nämä päivät: Inspiroidu 1.–23.5. neljän vuoden takaisista tyyli-ideoistasi.

KAKSONEN 21.5.–20.6.

Moikka Kaksonen. Se, että tulisit juuri sellaiseksi, jollainen haluat olla, vaatii työstämistä ja muokkaamista, Lue kirja ja avarra maailmaasi. Valitse se taiten, jotta voit lukiessasi huomata, että ideoiden hämmästyttävä syvyys ja omintakeisuus kumpuavatkin itse asiassa sisimmästäsi.

Huomaa nämä päivät: Hillitse ja suitsi kieltäsi 28.4.–21.5.

RAPU 21.6.–22.7.

Moro Rapu, järjestä rakkaillesi jotain miellyttävää täysin uudella tavalla. Nostalgisoi linkittämällä mennyt tulevaisuuteen ja päivittämällä kotoilu, tuunailu ja marttailu tähän päivään. Vaikuttamalla itse pieniin arkisiin asioihin voimaannut ja kohennat itsetuntoasi ja luot elämästäsi ja ympäristöstäsi juuri sen näköisen kuin itse haluat.

Huomaa nämä päivät: Nostata hyvää mieltä etenkin 6.–21.5.

LEIJONA 22.7.–22.8.

Heissan Leijona, joku voi ihmetellä, miten kykenetkin olemaan aina niin hehkeä ja innostunut. Ole vain! Innosta vain toisia, mutta nyt sinulta vaaditaan myös kanttia kohdata itsesi pelkistetyimmillään. Todelliseen itseen tutustuminen kannattaa aloittaa katsomalla niiden läheistesi silmiin, joita rakastat ja joista välität.

Huomaa nämä päivät: Selkeyttä sanoihin 28.4.–24.5.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Ciao bella Neitsyt, yksityiskohtainen, mietitty ja huolellinen tyyli on tavaramerkki, joka tunnetaan ja joka tekee eleettömän elegantin vaikutuksen. Hanki pientä luksusta arkipäivään lisäämällä ihon hyvinvoinnin aamurutiineihin ylellinen vartaloseerumi. Valitse itsellesi keveän klassinen kukkaistuoksu, joka on viaton raikkaan hehkeä tuulahdus kevätilloista.

Huomaa nämä päivät: Kohtaamisten aika etenkin 9.–24.5.

VAAKA 23.9.–22.10.

Tervehdys Vaaka, takuuvarma klassikko pelastaa vaatekriisin iskiessä, mutta kun janoat muodin uusimpia tuulia, on aika lähteä rohkeasti muutosleikkiin. Vanha totuus ”mikään ei ole niin varmaa kuin muutos” on tainnutkin jo tulla jokapäiväiseksi motoksesi.

Huomaa nämä päivät: Tarkkuutta raha-asioissa erityisesti 28.4.–8.5.

SKORPIONI 23.10.–21.11.

Hups Skorpioni, lipsautitko huhtikuussa jotain kärkevää? Korjaa asia pikimmiten, mutta älä tarpeettomasti syyllistä itseäsi, jos korjauksestasi huolimatta tilanne ei oikene. Osa viehätysvoimaasi ovat juuri veitsenterävä huumorintajusi ja varmat mielipiteesi.

Huomaa nämä päivät: Etene hallitusti 9.5. lähtien.

JOUSIMIES 22.11.–21.12.

Moi Jousimies, jos ihmissuhteissa välimatka ahdistaa, hahmottele mielessäsi kaukosuhteen matkaopas ja kehitä keinoja selättää ikävä. Kevytannoksen hippihappyhipsteriä tarjoaa boheemi, kauniisti korvalehdelle asettuva koko korvan koru ja katu-uskottavuutta kotikulmilla antaa kätevä cross body -laukku.

Huomaa nämä päivät: Malta mielesi etenkin 28.4.–8.5.

KAURIS 22.12.–20.1.

Hyvää päivää Kauris, kysy itseltäsi, kumpi on tärkeämpää, tehdä asioita oikein vai tehdä oikeita asioita. Keskity toukokuussa ennen kaikkea jälkimmäiseen pitämällä oman arkesi byrokratiapurkutalkoot. Vaihda hempeät hepeneet vahvaan lookiin.

Huomaa nämä päivät: Etenemisen aika varsinkin 22.5. lähtien.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Hellou Vesimies, on pitkäkestoisen lumovoiman oppimisen aika. Aloita selaamalla muotikatalogia ja bongaa parhaat ideat sekä kehitä niistä oma jäljittelemätön tyylisi. Vaikka varasi olisivatkin vähissä, elä kuin et huomaisi sitä, silti budjettiasi ylittämättä.

Huomaa nämä päivät: Vältä ylettömyyksiä 1.–21.5.

KALAT 20.2.–20.3.

Kalat hei, kestääkö kantti? Nyt otetaan nimittäin naisesta mittaa. Jos kaiken maailman vänkääjät osuvat kohdallesi, yritä ottaa iisisti, jos vain mahdollista. Laske ensin yhteentoista ja tarkastele asiaa rauhassa uudemman kerran, ennen kuin someen luikahtavat ne kuuluisat viimeiset sanat.

Huomaa nämä päivät: Malta mielesi etenkin 27.4.–27.5.