Kuukauden sankari Oinas pääsee järjestämään juhlia.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Sinä suoran toiminnan sankari,irrottelevan kevätkauden start-up alkaa nyt. Tanssi siis kannat katossa ja kutsu ystäväsikin mukaan juhlimaan. Järjestä vaikka oma pop up -tapahtuma puistopiknikiksi kevätauringon alle. Varaa mukaan juomaa ja lämmintä päällepantavaa.

Huomaa nämä päivät: Syntymäpäiväsi aloittaa uuden henkilökohtaisen vuoden. Ota heti hyvä startti.

 

Härkä 20.4.–20.5.

Mrs. Kätevä Emäntä, ota asenteeksesi runsauden filosofia ja luo tähän kevääseesi tunnelmia kuin suoraan kiireettömästä puutarhajuhlasta. Valitse päällesi isoja kukkaprinttejä ja mukaan ripaus modernia romantiikkaa sekä lämminhenkistä tyyliä viestimään aurinkoisuutta, sydämellisyyttä ja anteliaisuutta.

Huomaa nämä päivät: Viesti viisaasti 6.-30.4.

 

Kaksonen 21.5.–20.6.

Arvoisa arjen askelmerkkien käsikirjoittaja, nyt se on virallista. Arjen vakavoituminen kertoo tinkimättömyydestäsi, mikä on tulosta jo viime syksyisistä valinnoistasi. Luja elämänasenne on hyvä pohja tilanteessa kuin tilanteessa. Mikäli vaatekaappisi kaipaa vielä päivitystä, konmareile se selkeäksi ja käytännölliseksi.

Huomaa nämä päivät: Hoida reklamaatiot ja viivästykset viipymättä etenkin 15.–30.4.

 

Rapu 21.6.–22.7.

Rakas tunnelmaattori, ei elämänpolku saa olla liian suora ja tasainen. Mutkat ja töyssyt pitävät hereillä sekä katseen oikealla kaistalla, ja pienistä suunnanmuutoksista kertyy vähitellen kokonainen täyskäännös. Pidä arki kuosissa tyylipuhtailla asuvalinnoilla.

Huomaa nämä päivät: Liika on liikaa 6.-30.4. Vältä ylettömyyksiä.

 

Leijona 23.7.–22.8.

Ihana oman elämän dramaturgi, luo asusteilla tyylistäsi ylellinen ja viileän hienostunut matka Italiaan pukemalla päällesi häivähdys kultaa ja valkoista. Ripaus hohdetta nostaa sinut arjen yläpuolelle? Ota motoksesi: Ei kannata mennä sieltä, missä aita on matalin vaan sieltä, missä portti on auki.

Huomaa nämä päivät: Lumoa ympäristösi 6.–30.4.

 

Neitsyt 23.8.–22.9.

Hei, onnellisten tähtien alla kulkija, tee tänä keväänä lähtemätön vaikutus ympäristöösi ja tavoittele juuri niitä tilaisuuksia, joista olet unelmoinut useamman viime vuoden ajan. Aloita tyylistäsi. Viimeistelty naisellisuus yhdessä suorien ja ryhdikkäiden linjojen kanssa takaa uuden kevätilmeesi, jolla erotut eleettömän tyylikkäänä.

Huomaa nämä päivät: Pidä tiukkaa tahtia ja ole supertehokas 1.-30.4., elokuun lopun Neitsyt!

 

Vaaka 23.9.–22.10.

Hyvä ihmissuhteiden moniottelija, nyt riittää jo körmyytys. Vaikka parempi maailma vaatiikin tekijänsä ja vaikka on puhuttava asioista, joista muut vaikenevat, unelmien puolesta taistelun voit käydä myös tyynysotana, jolloin on todennäköisempää säästyä kuhmuiltakin.

Huomaa nämä päivät: Lokakuun Vaakojen rakastamisen sietämätön keveys 14.-30.4.

 

Skorpioni 23.10.–21.11.

Parahin mielenmaiseman maalari, kulutustietoisen tehoviikot ovat alkaneet. Pidä budjettisi tasapainossa shoppailemalla säästeliäästi ja valitsemalla viisaasti. Kierrä vintage- ja second hand -putiikit sekä tuunaa vanhasta uutta bongaamalla tyyli-blogeista ja Pinterestistä parhaat trendit.

Huomaa nämä päivät: Viestinnän hullut päivät 6.–30.4.

 

Jousimies 22.11.-21.12.

Hei sinä lahjomaton life coach, pukeuduit sitten farkkuihin, fleeceen tai flanelliin, rakenna monikäyttöisestä kauluspaidasta vaatekaappisi kulmakivi. Loppuun asti ajatellut yksityiskohdat ja viimeistelty kokonaisuus luovat perustan luotettavalle ensivaikutelmalle.

Huomaa nämä päivät: Marraskuun Jousimiesten suursiivoustalkoot 1.–30.4.

 

Kauris 22.12.–20.1.

Arvon osaava nainen, tempaudu irti vanhasta ja riko rutiinejasi niiltä osin, jotka henkivät ahdistavalla tavalla mennyttä ja jotka pitävät sinua lamaannuttavalla otteella kiinni menneisyydessä. Katso Erin Brockovich -motivointielokuva sekä voimaannu Erinin lailla tiukoista tilanteista.

Huomaa nämä päivät: Potkua ja vauhtia uudistuksiin 1.–30.4.

 

Vesimies 21.1.–19.2.

Tervehdys, mielenvaelluksen nomadi, keskustelu on mielen ravintoa parhaimmillaan. On aikasi laajentaa uusille foorumeille ja päivittää myös osaamistasi, mieluiten tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti. Pidä itsellesi puurtamisen päätteeksi reippaat tulosjuhlat.

Huomaa nämä päivät: Selkeyttä sanoihin 6.–30.4.

 

Kalat 20.2.–20.3.

Hyvä herkkien tuntojen tulkki, nyt on aika pitää normitalkoot. Etiketin hallitsemista ei tarvitse kokea tylsänä, päinvastoin se helpottaa elämää. Kun osaat seuraelämän säännöt, voit vapautua ja pystyt jättämään jäykistelyt muille. Etiketti auttaa pitämään itsesi kasassa.

Huomaa nämä päivät: Pyri kompromisseihin 1.–30.4.