Skorpionin elämää tukahduttaa tärkeäksi koettu yhteys, josta on tullut liian sitova. Sinun on joko jäätävä voimattomana paikoillesi tai revittävä itsesi irti, jotta voit lähteä tavoittelemaan sisimpäsi kaipausta. Uskalla tarttua tilaisuuteen, sillä sateenkaaren päässä on nyt aarre. Onnekkaimmat päivät 2.11. & 20.11.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimiehellä on tuli kantapäitten alla. Kaipaat kipeästi uusia tuulia, joita lyhytkin matka voisi tuoda. Hermostut alkukuusta ihmisiin, jotka eivät ole perehtyneet riittävästi sinulle tärkeisiin asioihin. Kuun lopussa ilmapiiri muuttuu suotuisaksi uuden parisuhteen syntymiselle tai vanhan vahvistamiselle.

Onnekkaimmat päivät 13.11. & 25.11.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauris on nyt mukana asetelmassa, jolle tähtitaivas tarjoaa isoa mahdollisuutta menestykseen. Merkitykselliseen asemaan nousee suhde Rapuun. Jos se sujuu, moni asia muuttuu paremmaksi. Äidin neuvo on tärkeä. Tammikuun 4.–7. päivinä syntyneiltä vaaditaan rehellisyyttä sekä itseä että muita kohtaan, jottei koko juttu kaatuisi turhaan pullisteluun.

Onnekkaimmat päivät 13.11. & 29.11.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies pitää nyt kaksin käsin kiinni jostain sellaisesta, jonka pitäisi jo päästä kokeilemaan siipiään. Olet itse henkilökohtaisen vapauden voimakkaimpia edelläkävijöitä, älä kiellä toisilta sellaista, mitä vaadit itsellesi. Erilaisuus muuttuu rikkaudeksi vasta silloin, kun itse hyväksyt oman erilaisuutesi. Joku ystävyyssuhde voi nyt helposti syventyä rakkaudeksi.

Onnekkaimmat päivät 16.11. & 17.11.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat yrittää nyt auttaa enemmän kuin mihin resurssit riittävät. Olet mukana asetelmassa, jossa onnistuminen voi olla haaveita paljon suurempaa, jos vain saatte turhat jännitteet purettua. Neitsyestä on nyt suurta hyötyä, jos vain annat hänelle tilaa.

Onnekkaimmat päivät 6.11. & 13.11.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinaan parisuhteessa on 8. päivän jälkeen pieni suvantovaihe, kun rakkauden planeetta Venus pehmentää tunteitasi ja tuo elämääsi uusia mukavia tuttavuuksia. Aika lisää myös luovuuttasi. Nauti joka hetkestä, sillä pian elämäsi on taas täynnä intohimoa, impulsiivisuutta ja valitettavasti vähän riitaakin.

Onnekkaimmat päivät 9.11. & 17.11.

Härkä 20.4.–20.5.

Härkä on kuun alussa täynnä pelihenkeä. Älä anna asioiden mennä kuitenkaan flirttiä pidemmälle. Nämä hetket on tarkoitettu nauttimiseen, ei sitoutumiseen. Ensimmäisen viikon jälkeen vakavoidut itsekin, ja silloin saattaa työympyröissä tapahtua erikoinen käänne riidasta rakkauteen. Jos niin tapahtuu, onnen hinta voi olla melko korkea.

Onnekkaimmat päivät 2.11. & 12.11.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksonen on nyt niin työorientoitunut, ettei aikaa tahtoisi riittää mihinkään muuhun. Ota silti huomioon sen ihmisen tunteet, joka turhaan odottaa sinua luokseen. Älä vaadi liikaa itseltäsi äläkä muilta. Suhtautumisesi omaan kehoosi on vahvassa murroksessa. Prosessi etenee, mutta nyt pystyt jo olemaan rehellinen itsellesi ja sen myötä suhteet syvenevät.

Onnekkaimmat päivät 3.11. & 23.11.

Rapu 21.6.–22.7.

Rapu kaipaa niin vahvasti harmoniaa ja hellyyttä, että on valmis joustamaan äärimmäisyyksiin asti tullakseen hyväksytyksi. Tämä voi kostautua, kun palaat takaisin raiteillesi. Häkkilinnuksi sinusta ei kuitenkaan ole. Jonkun ystävän erikoinen käytös saa selityksen. Suhde Kauriiseen on erittäin merkityksellinen.

Onnekkaimmat päivät 2.11. & 14.11.

Leijona 23.7.–22.8.

Leijonan marraskuu edellyttää periksiantamattomuutta. Sinun pitäisi jaksaa nyt puurtaa, vaikka pääset poimimaan työn hedelmiä vasta myöhemmin. Luovuttaminen olisi kuitenkin suuri virhe. Joku yrittää käyttää anteliaisuuttasi hyväkseen. Kuun lopussa voitat enemmän, jos vaadit vähemmän. Pikkumaisuus voi silloin pilata hyvin alkaneen projektin.

Onnekkaimmat päivät 10.11. & 24.11.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyen vaistot ovat erityisen herkkiä. Osaat lukea ihmisistä paljon enemmän kuin he aavistavatkaan. Tee siis siirtosi nyt, kun sinua ei pysty kukaan huijaamaan. Erityisesti Kalojen kanssa on nyt hyvä olla tarkkana. Kun saatte suhteenne täysin rehelliseksi, onnistutte. Ravun neuvoja kannattaa kuunnella.

Onnekkaimmat päivät 6.11. & 24.11.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaa’alla on nyt vaikeuksia saada viestiään ymmärrettävään muotoon. Selvitä, mitä todella haluat. Vain täydellinen rehellisyys itseäsi ja muita kohtaan avaa nyt ne tärkeimmät ovet. Edestakainen liike ei tuota iloa kenellekään. Parisielua etsivä Juno on nyt merkissäsi. Uskallatko vastata sen kutsuun?

Onnekkaimmat päivät 2.11 & 19.11.

Neitsyen tyyli on elegantti mutta rento ja minimalistinen.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Cool-asenne luo optimaaliset edellytykset rentoon syystyyliisi. Valitse viileitä, moderneja ja sporttisen tyylikkäitä vaatteita ja asusteita. Tyydytä intohimon kaipuutasi asennoitumalla arkeen salaperäisen arvoituksellisesti ja anna mysteerien ympäröidä sinut. Mottosi voisi olla: olen tullut tänne voittamaan ja vien teidät muutkin huipulle asti.

Huomaa nämä päivät: Irrottaudu itsestäänselvyyksistä 15.–23.9.

Härkä 20.4.–20.5.

Hurmaa ja charmaa urakalla ja nauti elämäsi estradeista. Kierrä ympäristösi pikkusormesi ympärille ja ota ilo irti sosiaalisista riennoista. Juhlia ei ole koskaan liikaa, ja aina löytyy hyvä syy arjenkin eleganssille. Kateelliset katsokoot vierestä, kun elämä hymyilee sinulle. Kateushan on vain ihailun kiero muoto!

Huomaa nämä päivät: Tee vaikutus heti alkukuusta 1.–10.9.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Jos Murphyn laki on tullut viime aikoina sinulle vähän liiankin tutuksi, yritä suhtautua vastoinkäymisiin aikuismaisen sivistyneesti. Pään hakkaamisesta seinään saat vain migreeniä. Pysähdy, älä häslää. Katkaise negatiiviset ajatukset alkuunsa, älä vello niissä. Karsi ja pelkistä sekä etene pienten askelten filosofialla selkeyteen.

Huomaa nämä päivät: Ota iisisti 1.–27.9.

Rapu 21.6.–22.7.

Varmista vaateostoksilla, että uskomattoman upea löytösi on oikeaa kokoa ja että kuosi ja sävy ovat juuri sitä, mitä haluat. Hoppuillen tehdyt valinnat jäävät garderobiisi roikkumaan vuosikausiksi tai pahimmillaan odottamaan siirtoa kirpparille. Kun olet tämän sisäistänyt, suuntaa shoppailukierrokselle ja hanki syksyn kiehtovimmat ja säväyttävimmät kuosit yllesi.

Huomaa nämä päivät: Ole tarkkana ostoksissa 22.9. asti.

Leijona 23.7.–22.8.

Hyppää ajan aallon harjalle ja tee tarvittavat arjen uudistukset heti tai viimeistään tänä syksynä. Muista, kun raha-asiat ovat kunnossa, elämän perusta on turvattu. Pilkun paikalla tosiaan on väliä! Tee kaikki tarvittava, ettei taloustilanne ahdista – tai että se stressaisi mahdollisimman vähän.

Huomaa nämä päivät: Selkeytä tavoitteitasi 10.–23.9.

Neitsyen pitää nyt välttää ylilyöntejä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Vietä syntymäpäivääsi skandinaavishenkisen minimalistisesti, vältä ylilyöntejä. Vaivattoman tyylikäs ja rennon elegantti look on viehättävä olematta silti turhamainen. Juhlista samalla uutta upeaa elämääsi ja uuden henkilökohtaisen vuotesi aloitusta. On sadonkorjuun ja tuloksentekovuoden aika. Minkä kaiken haluat olevan valmiina ensi syntymäpäivänäsi? Tee itsellesi vuosisuunnitelma ja etene järjestelmällisesti tavoitteisiisi.

Huomaa nämä päivät:Jäsennä vuosisuunnitelmaasi jo 9.9. mennessä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Aloita rakkauden oppikurssi. Ensimmäinen tehtäväsi on rakastua itseesi. Jotta voit kohdata Sen Oikean, sinun kannattaa ensin olla itse Se Oikea itsellesi, sillä suhde itseesi on elämäsi tärkein ihmissuhde. Minkälainen lista omista parhaista puolistasi muodostuu? Mikäli et ole koskaan käynyt tyylineuvojalla, nyt kannattaa varata aika.

Huomaa nämä päivät: Ideoi uutta imagoasi 10.–22.9.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kun haluat erottua eduksesi yrittämättä silti liikaa, valitse laadukkaita, yksinkertaisen tyylikkäitä asusteita. Tärkeintä on kuitenkin se, että osaat arvostaa arjen pieniä ylellisyyksiä ja suhtautua omaan elämääsi intohimoisesti. Se näkyy olemuksessasi. Mikäli kroppasi on tilapäisesti jumissa, aloita päiväsi joogaamalla tai treenillä.

Huomaa nämä päivät: Ota estradisi etenkin loppukuussa 24.9. alkaen.

Jousimies 22.11.-21.12.

Eikö tämä turhautumiskausi koskaan lopu, voit kysellä. Sen sijaan, että polkisit jalkaa, surkuttelisit itseäsi ja jäisit apaattisena odottamaan aikaa parempaa, tilaisuutesi on juuri nyt. Kun mielesi tekee marista ja valittaa, suuntaa energiasi johonkin tuottavampaan. Kysy vaikka ikäihmiseltä, jos uskosi huomiseen meinaa loppua. Luota mummoon!

Huomaa nämä päivät: Tehosta ajankäyttöäsi heti alkukuusta 1.–5.9.

Kauris 22.12.–20.1.

On ihan ok olla absolutely fabulous heti aamusta. Täydellisyydentavoittelija hakkaa reunoja ja pääsee yhä hiotumpaan lopputulokseen, mutta liika on tässäkin liikaa. Toisaalta kohtuus lienee sinulle auttamattomasti liian vähän. Kyse on nyt henkisestä mielen kuntosalitreenistä sekä tasapainottelusta yliarvioinnin ja maltillisuuden välimaastossa.

Huomaa nämä päivät: Aloita superenerginen syksy viimeistään loppukuussa 28.9. alkaen.

Vesimies 21.1.–19.2.

Tavoita ajan henki ilmeikkäällä muodilla. Yhdistele suomalaisten suunnittelijoiden valikoimista oma lookisi, joka on yhtä aikaa globaali ja kotimainen. Tuttujen ja ultrauusien elementtien yhdistelmä viestii monipuolisesta mielen maisemasta, joka houkuttelee analyyttisten keskustelujen argumentaatioperformanssiin.

Huomaa nämä päivät: Valpastu 10.–27.9.

Kalat 20.2.–20.3.

Meidät on liian usein opetettu ajattelemaan naiseudestamme puutteen ja virheen näkökulmasta. Unohda se! Olet juuri oikean ikäinen, sopivan sutjakas ja tarpeeksi kaikkea. Keskity arvostamaan itseäsi ja ylittämään odotuksesi joka päivä. Aloita aamuisin puhtaalta pöydältä. Päivän päätteeksi palkitse itseäsi niin, että ilta huipentuu täyteläiseen fiilikseen.

Huomaa nämä päivät: Järjestä syyskuun viikonloppuihin itsetunnon täsmävahvistuksia.

Kuukauden merkki Leijona ottaa asiantuntevan asenteen ja pukeutuu metallisävyihin.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Jos emännyys ei ole ympäristön ensimmäinen mielikuva sinusta, sitä kannattaa kokeilla ja mieluiten heti tulevana viikonloppuna. Mielikuvituksen avulla loihdit upean kattauksen vaivattomasti alusta loppuun ja teet säväyksen vaativiinkin kestittäviin. Haastavaa, eikö vain! Kokeile mitä tahansa uutta, asennoidu kuin mikään ei sitoisi sinua menneeseen.

Huomaa nämä päivät: Varmista asemasi 13.–31.8.

 

Härkä 20.4.–20.5.

Nauti loppukesästä täysin sydämin ja ota ilo irti sosiaalisista riennoista. Ota myös jo alustava startti syksyyn ja lähde shoppailemaan syksyn parhaat asukokonaisuudet vaatekaappiisi odottamaan viileitä ilmoja. Valitse pukeutumiseen murrettuja sävyjä; sinistä, punaista, vihreää ja ruskeaa.

Huomaa nämä päivät: Nauti elämäsi estradeista 6.–30.8.

 

Kaksonen 21.5.–20.6.

Tästä et kyllä tykkää, mutta ehdotanpa kuitenkin. Hiljenny, pysähdy ja priorisoi. Tee rästit pois ennen syksyä, jotta voit jo ensi kuusta lähtien keskittyä täysillä elämän ihanuuteen. Totta, haasteellista elohopeamaisen nopealle Kaksoselle varsinkin, kun kausi on ollut päällä jo pidemmän aikaa. Nauti masokistisesti myös suursiivouksesta!

Huomaa nämä päivät: Vältä ylilyöntejä 6.–30.8.

 

Rapu 21.6.–22.7.

Järjestä ihanat elojuhlat täydenkuun aikaan viikonloppuna 18.–21.8. ja kutsu kesän päätteeksi ystäviä, sukulaisia ja naapureita päivittämään kuulumisia. Kun tavaramerkkejäsi ovat hellävarainen tehokkuus ja sydämellinen jämäkkyys, keskustelua ja puheensorinaa riittää ja ystävät tuntevat olonsa tervetulleiksi.

Huomaa nämä päivät: Juhlista arkeasi varsinkin viikonloppuna 5.–7.8.

 

Leijona 23.7.–22.8.

Syntymäpäiväsi aloittaa uuden henkilökohtaisen vuoden, aloita sinäkin. Valitse tulevan vuoden teemaksesi asiantuntijuus. Missä asioissa siis voit olla spesialisti? Päivitä imagosi ja tyylisi syksyyn. Nyt onkin leijonamaisuudelle kysyntää, metallisävyt nimittäin ovat täällä taas. Ja koska yksityiskohdat ratkaisevat tyylin, hanki näyttävä statement-koru..

Huomaa nämä päivät: Viimeistele asioita valmiiksi mielellään ennen 13.8.

 

Neitsyt 23.8.–22.9.

Nyt on lupa loistaa. Huipenna alkanut 12 vuoden kausistarttisi päätöksellä siitä, mihin haluat satsata tulevina vuosina. Muistele aikaa viime syksystä tähän kesään sekä jakson oivalluksiasi. Millä ideoillasi on mahdollisuus kantaa unelmasi tulevaisuuteen? Ala toteuttaa visioitasi heti syksyllä.

Huomaa nämä päivät: Siivoa työpisteesi 10.–29.8.

 

Vaaka 23.9.–22.10.

Villiinny erikoisuuksista ja leikittele minimalismilla. Yhdistä neutraalin vaaleisiin, harmaisiin, beigeihin ja luonnonvalkoisiin sävyihin jokin näyttävä yksityiskohta. Esimerkiksi kengissä isot ja näyttävät soljet ovat vaikuttava tyyli-idea. Viestität kiinnostavuudesta ja rohkeudesta.

Huomaa nämä päivät: Valmistele syksyäsi 4.–31.8.

 

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tätä elokuuta en sinuna viettäisi pelkästään neljän seinän sisällä. Kun rakas rannekoru sujahtaa käteen, arjen aherrus vaihtuu joustavasti iltarientoihin. Pitkäkestoiseen leikkiin tarvitaan kaksi, lopputuloksena voi olla vaikka kuuma loppukesä ja arvoituksellinen seikkailu.

Huomaa nämä päivät: Hoida reklamaatiot kunnialla 10.–31.8.

 

Jousimies 22.11.-21.12.

Energinen ja voimakas olo syntyy vaikka arjen askareiden keskellä. Muuta siis tavallisen tiistain tylsätkin tottumukset hyödylliseksi liikunnaksi ja arvokkaiksi ajatusleikeiksi. Lisäksi hyvät tavat ovat aina muodissa ja toimivat lähes kaikissa tilanteissa. Tästä on rakentavaa jatkaa syksyyn.

Huomaa nämä päivät: Ole energinen etenkin 4.8. alkaen.

 

Kauris 22.12.–20.1.

Sitä, mitä et itse tarvitse, voivat muut käyttää. Kannattaa uudistua ja uudistaa. Anna elämäntyylisi muutoksen inspiroida muitakin valintojasi. Päivitä tyyliäsi ja inspiroidu sosiaalisen median kuumimmistä muotitrendeistä. Järjestä kuukauden kohokohdaksi jotain, joka avaa reittejä uusiin kontakteihin.

Huomaa nämä päivät: Hurmaa urakalla 6.8. alkaen.

 

Vesimies 21.1.–19.2.

Mittaa menestystäsi omalla asteikollasi, ja tee loppukesän aikana vielä kevyt yhteenveto seitsemän-kahdeksan viime vuoden ajalta. Siivoa myös pettymykset pois päiväjärjestyksestä, jotta olet heti syksyn alussa valmiina tarttumaan mahdollisuuksiin ja tekemään pitkän tähtäimen visioistasi totta.

Huomaa nämä päivät: Tee rästit pois 4.–10.8.

 

Kalat 20.2.–20.3.

Myrskyssä kaikki satamat ovat turvallisia. Jos arki tuntuu nyt tuuliselta, pidä ainakin kotiasiat niin vakaina kuin mahdollista. Yhteistyössä on kyllä voimaa, mutta ihan kaikkeen ei kannata suostua vain siksi, että muut pysyisivät tyytyväisinä. Älä liikaa tingi rajoistasi tai reunaehdoistasi. Mieti, minkä kokoisen reviirin haluat.

Huomaa nämä päivät: Selvitä kiistat ja pyri kompromisseihin 13.–30.8.

Kuukauden merkki Kaksonen opettelee nyt ottamaan rennosti.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Jos yllättävä ja odottamaton kesärakkaushuuma ajaa sinua uusiin valloituksiin eikä edes parisuhde suojaa rakastumiselta, tunteet voivat saada ylivallan. Kun rakkaus kutsuu, tietäähän sen, että kutkuttavan ja pakottavan tunteen kohdetta on seurattava vaikka uudenkarhealla citypyörällä vastavirtaan. Vastuu ja valinnat ovat suuria.

Huomaa nämä päivät: Tunnepoukkoilua 30.6.–14.7.

Härkä 20.4.–20.5.

Kesä on ystävien ja yhdessäolon aikaa, eikä tämä suvi ole poikkeus. Järjestä vaikka rempsakat talkoot ystäväporukan kesken. Herkutelkaa tiukan työrupeaman päätteeksi, kata puutarhapöydälle kansainvälisestikin trendikästä vuohenmaitoa ja marjoja vaikka jäätelönä, aineksia saat lähiluomukaupoistakin.

Huomaa nämä päivät: Vältä itsepintaista vänkäämistä ja eipäs-juupas-vääntöjä 15.–30.7.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Herkistä aistejasi herkullisella brunssilla ja kokkaa rakkaillesi tuhdin keveitä aamiaisia, korkatkaa kuohuvaa. Jos seuraelämä-ähky vienyt liiaksi voimiasi, äkkilähtö samettiselle korallihiekkarannalle tai kotoisaan Yyteriin lataa duracel-pupun paristot nopeasti.

Huomaa nämä päivät: Vietä juhannus hulvattomien juttujen parissa.

Rapu 21.6.–22.7.

Mitä sitä kursailemaan, valitse vain ja ainoastaan parasta, kun aloitat syntymäpäivästäsi uuden henkilökohtaisen vuotesi. Olet sen arvoinen. Ei sillä niin merkitystä, missä kaikessa olet viime kuukaudet rämpinyt vaan sillä, mikä sinusta on kehittynyt.

Huomaa nämä päivät: Hurmaa ja charmaa suorastaan urakalla 18.6.–12.7.

Leijona 23.7.–22.8.

Ihanat naiset verannalla viettävät kesää nytku- eikä sitku-asenteella ja ovat itsevarmoja unelmien toteutumisen partaalla. Carpe diem -kliseet kannattaa ottaa vakavasti, myös pukeutumisessa. Vaikka sinulla olisikin rahaa käytössä rajallisesti, kivijalka- ja verkkokauppojen kesätarjoukset hyödyntämällä sinun ei tarvitse tinkiä tyylistäsi.

Huomaa nämä päivät: Ota estradisi 13.–31.7.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jatka voittaja-asenteella koko kesä, ja ota estradisi minimalistisen hienoviritteisesti. Pointtihan on siinä, ettet rohmua asioita ja tilaisuuksia yhä enemmän ja alati kauempaa vaan siinä, että onnistut kehittämään itsellesi kyvyn nauttia vähemmästä. Todista teoillasi, että vähemmän on enemmän.

Huomaa nämä päivät: Upeiden kohtaamisten kesä etenkin 18.6.–12.7.

Vaaka 23.9.–22.10.

Näinä muutoksen haastavina aikoina hyvät ystävät ovat kalliit. Luottoystävän tunnistat siitä, että hän oikaisee mutkistuneet ajatuksesi muttei huijaa tai juorua pahaa selkäsi takana. Jos asiat eivät puhumalla selkene, istahtakaa kahville keskustelemaan jostain ihan muusta.

Huomaa nämä päivät: Vältä ylettömyyksiä ja ylensyöntiä 18.6.–12.7.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Saisiko olla kesä, josta ei vauhtia puutu eikä herkullisia tilanteitakaan? Mutta onko kyse kärsimättömyydestä vai innostuksesta, kas siinä pulma. Sama haaste on nyt arjessakin. Mutta en hetkeäkään epäile, ettetkö osaisi kääntää nopeasti vaihtuvia tilanteita eduksesi.

Huomaa nämä päivät: Ei soitellen sotaan, pyri kompromisseihin etenkin 15.–30.7.

Jousimies 22.11.-21.12.

Vakiinnuta asemasi, vaikka niin kollegat kuin itsekin olisit jo kesälaitumilla. On henkisen ja fyysisen ryhdistäytymisen aika. Aloita hankkimalla trendikkäät urheiluvaatteet. Kerää kesän aikana voimia niin, että heti syksyn alussa voit sanoa, missä toimiston kaappi todella seisoo.

Huomaa nämä päivät: Suursiivoa ja selkeytä ympäristöäsi 12.7. mennessä.

Kauris 22.12.–20.1.

Jos tiukkoja tilanteita ja jopa kriisejä on viime aikoina riittänyt, voit lohduttautua, että tummat tunteet kasvattavat vahvaksi. Nyt on kuitenkin aika vaihtaa tunnelmaa ja löytää elämään myös pirskahtelevaa iloa. Anna elämäntyylin muutoksen inspiroida myös vaatevalintojasi.

Huomaa nämä päivät: Väännä viestisi vaikka rautalangasta 30.6.–15.7.

Vesimies 21.1.–19.2.

Inspiroivilla treenivinkeillä ja hyvinvointinikseillä on nopea vaikutus kesäfiilikseen. Muuta päivittäiset, tylsätkin rutiinit hyödylliseksi kuntoiluksi. Kävele kotimatkat, juokse portaat ja jätä auto vähän kauemmaksi kuin olit ajatellut, niin saat miellyttävän olon kuin treenin jälkeen.

Huomaa nämä päivät: Varaa heinäkuun loppu vauhdikkaalle vuorovaikutukselle.

Kalat 20.2.–20.3.

Vastuullisia vaatepulmia? Kesä-trendit tarjoavat ekologisen ja aidon vaihtoehdon kertakäyttökulttuurin vastapainoksi. Valitse keveiden pastellien ja hipahtavan etnolookin rinnalle myös luonnollisia ja ajattomia materiaaleja antamaan kuva aistillisuudesta.

Huomaa nämä päivät: Pidä somenäppäimet kurissa juhannuksena.

Kuukauden merkki Härkä rakentaa nyt perustaa tuleville kuukausille.

 

OINAS 21.3.–9.4.

Buenos días Oinas, kun on aika tehdä yllättävä ja lähtemätön vaikutus, varma ja vapaa liikkuvuus vaatteissa lisää sporttista naiseutta ja energistä viehätysvoimaasi. Valitse uuden elämäsi ja kevään kunniaksi merihenkisyyttä viestivät laivastonsiniraidalliset aurinkolasit.

Huomaa nämä päivät: Maalis-Oinaan toukokuun asenne = hallittu päämäärätietoisuus, huhti-Oinaan = irrotteleva omintakeisuus.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Heips Härkä, syntymäpäiväsi aloittaa uuden henkilökohtaisen vuoden. Taidolla, tunteella ja ajatuksella rakennat hyvän perustan koko tulevalle vuodellesi. Hämmentyneenä tai loukkaantuneena ei kannata tehdä liian nopeita päätöksiä. Onnellisuutta arkeesi lisäät inspiroitumalla elämänmakuisesta estetiikasta.

Huomaa nämä päivät: Inspiroidu 1.–23.5. neljän vuoden takaisista tyyli-ideoistasi.

KAKSONEN 21.5.–20.6.

Moikka Kaksonen. Se, että tulisit juuri sellaiseksi, jollainen haluat olla, vaatii työstämistä ja muokkaamista, Lue kirja ja avarra maailmaasi. Valitse se taiten, jotta voit lukiessasi huomata, että ideoiden hämmästyttävä syvyys ja omintakeisuus kumpuavatkin itse asiassa sisimmästäsi.

Huomaa nämä päivät: Hillitse ja suitsi kieltäsi 28.4.–21.5.

RAPU 21.6.–22.7.

Moro Rapu, järjestä rakkaillesi jotain miellyttävää täysin uudella tavalla. Nostalgisoi linkittämällä mennyt tulevaisuuteen ja päivittämällä kotoilu, tuunailu ja marttailu tähän päivään. Vaikuttamalla itse pieniin arkisiin asioihin voimaannut ja kohennat itsetuntoasi ja luot elämästäsi ja ympäristöstäsi juuri sen näköisen kuin itse haluat.

Huomaa nämä päivät: Nostata hyvää mieltä etenkin 6.–21.5.

LEIJONA 22.7.–22.8.

Heissan Leijona, joku voi ihmetellä, miten kykenetkin olemaan aina niin hehkeä ja innostunut. Ole vain! Innosta vain toisia, mutta nyt sinulta vaaditaan myös kanttia kohdata itsesi pelkistetyimmillään. Todelliseen itseen tutustuminen kannattaa aloittaa katsomalla niiden läheistesi silmiin, joita rakastat ja joista välität.

Huomaa nämä päivät: Selkeyttä sanoihin 28.4.–24.5.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Ciao bella Neitsyt, yksityiskohtainen, mietitty ja huolellinen tyyli on tavaramerkki, joka tunnetaan ja joka tekee eleettömän elegantin vaikutuksen. Hanki pientä luksusta arkipäivään lisäämällä ihon hyvinvoinnin aamurutiineihin ylellinen vartaloseerumi. Valitse itsellesi keveän klassinen kukkaistuoksu, joka on viaton raikkaan hehkeä tuulahdus kevätilloista.

Huomaa nämä päivät: Kohtaamisten aika etenkin 9.–24.5.

VAAKA 23.9.–22.10.

Tervehdys Vaaka, takuuvarma klassikko pelastaa vaatekriisin iskiessä, mutta kun janoat muodin uusimpia tuulia, on aika lähteä rohkeasti muutosleikkiin. Vanha totuus ”mikään ei ole niin varmaa kuin muutos” on tainnutkin jo tulla jokapäiväiseksi motoksesi.

Huomaa nämä päivät: Tarkkuutta raha-asioissa erityisesti 28.4.–8.5.

SKORPIONI 23.10.–21.11.

Hups Skorpioni, lipsautitko huhtikuussa jotain kärkevää? Korjaa asia pikimmiten, mutta älä tarpeettomasti syyllistä itseäsi, jos korjauksestasi huolimatta tilanne ei oikene. Osa viehätysvoimaasi ovat juuri veitsenterävä huumorintajusi ja varmat mielipiteesi.

Huomaa nämä päivät: Etene hallitusti 9.5. lähtien.

JOUSIMIES 22.11.–21.12.

Moi Jousimies, jos ihmissuhteissa välimatka ahdistaa, hahmottele mielessäsi kaukosuhteen matkaopas ja kehitä keinoja selättää ikävä. Kevytannoksen hippihappyhipsteriä tarjoaa boheemi, kauniisti korvalehdelle asettuva koko korvan koru ja katu-uskottavuutta kotikulmilla antaa kätevä cross body -laukku.

Huomaa nämä päivät: Malta mielesi etenkin 28.4.–8.5.

KAURIS 22.12.–20.1.

Hyvää päivää Kauris, kysy itseltäsi, kumpi on tärkeämpää, tehdä asioita oikein vai tehdä oikeita asioita. Keskity toukokuussa ennen kaikkea jälkimmäiseen pitämällä oman arkesi byrokratiapurkutalkoot. Vaihda hempeät hepeneet vahvaan lookiin.

Huomaa nämä päivät: Etenemisen aika varsinkin 22.5. lähtien.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Hellou Vesimies, on pitkäkestoisen lumovoiman oppimisen aika. Aloita selaamalla muotikatalogia ja bongaa parhaat ideat sekä kehitä niistä oma jäljittelemätön tyylisi. Vaikka varasi olisivatkin vähissä, elä kuin et huomaisi sitä, silti budjettiasi ylittämättä.

Huomaa nämä päivät: Vältä ylettömyyksiä 1.–21.5.

KALAT 20.2.–20.3.

Kalat hei, kestääkö kantti? Nyt otetaan nimittäin naisesta mittaa. Jos kaiken maailman vänkääjät osuvat kohdallesi, yritä ottaa iisisti, jos vain mahdollista. Laske ensin yhteentoista ja tarkastele asiaa rauhassa uudemman kerran, ennen kuin someen luikahtavat ne kuuluisat viimeiset sanat.

Huomaa nämä päivät: Malta mielesi etenkin 27.4.–27.5.