Kauris ottaa isomman taakan kuin jaksaa kantaa. Maali ei tule lähemmäksi, jos lyyhistyy alkumetreillä. Anna itsellesi lupa edetä hitaasti. Olet käymässä läpi syvällistä muutosta, se ei ole helppoa. Etene omien toiveidesi, älä muiden vaatimusten, mukaan. Onnekkaimmat päivät 23.1 & 25.1.

Vesimies 20.1.-19.1.

Vesimiehen hartioille yritetään asettaa marttyyrin viittaa. Älä ota sitä vastaan. Asiat eivät juuri nyt etene haluamallasi tavalla, mutta uhriutuminen ei edistä niitä. Hyvä häviäjä on paljon parempi kuin huono voittaja. Ole kärsivällinen. Taivas hymyilee sinulle taas kuun lopussa ja saat vielä uuden tilaisuuden parantaa maailmaa.

Onnekkaimmat päivät 2.1. & 20.1.

Kalat 20.2.-20.3.

Kalojen ei nyt pitäisi ottaa kannettavakseen toisten ihmisten taakkoja. Näet jonkun ihmisen ruusunpunaisten lasien läpi, ja saatat löytää itsesi sydän särkyneenä, jos et pysähdy miettimään, mitä oikeasti haluat – ja oletko juuri sitä saamassa. Sitoutuminen mihinkään pitkäaikaiseen projektiin ei nyt ole järkevää.

Onnekkaimmat päivät 12.1. & 13.1.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinas on tammikuussa täynnä tulta. Et ole kovin tasainen luonteeltasi koskaan, mutta nyt olet räjähdysherkkä. Syytä siis tähtiä, jos saat jonkun toisenkin suuttumaan. Parisuhde on puntarissa. Vaihtelu virkistää, mutta muistathan vanhat viisaudet himojen hillitsemisestä ja hetken hurmiosta.

Onnekkaimmat päivät 6.1. & 23.1.

Härkä 20.4.–20.5.

Härän vuosi vaihtuu romanssien merkeissä. Tarjolla olisi nyt enemmän kuin mihin itse olet valmis, varo siis ettet polta sormiasi. Jokin asia ratkeaa nyt tavalla, joka ei tunnu sinusta oikeudenmukaiselta. Muista, että paras johtaja on se, joka toipuu nopeimmin vastoinkäymisistä. Rohkeus ja periksiantamattomuus ovat nyt hyviä valintoja.

Onnekkaimmat päivät 3.1 & 22.1.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksosten vuosi vaihtuu intohimon merkeissä, mutta saattaa päätyä mustasukkaiseen yhteenottoon. Onneksi aika on puolellasi, ja loppukuu sujuu valoisissa merkeissä. Olet nyt niin vaihtelunhaluinen, että matka pois arki-

ympyröistä olisi hyvä ratkaisu kaikkien kannalta. Varaa matka kuitenkin ennen 5. päivää. Äiti aiheuttaa vähän huolta.

Onnekkaimmat päivät 4.1 & 20.1.

Rapu 21.6.-22.7.

Rapu saa uutta sisältöä elämäänsä työstä. Voi olla, että löydät kokonaan uuden työn tai saat uutta potkua vanhaan uudella lähestymistavalla. Aika on erittäin otollinen myös työpaikkaromanssille. Jotkut ovat muodostaneet mielipiteen sinusta huhujen perusteella, mutta oivaltavat sen virheelliseksi tulkinnaksi.

Onnekkaimmat päivät 24.1 & 25.1.

Leijona 23.7.–22.8 .

Leijona elää kypsymisen kautta. Monelle tämä merkitsee vakiintumista, mutta siihen liittyy myös omien rajojen hakemista valtataistelun avulla. Kompromissi on kuitenkin alistamista parempi vaihtoehto. Jos suunnittelet kodinkoneiden ostamista, tee se vasta kuun viimeisellä viikolla.

Onnekkaimmat päivät 7.1 & 29.1.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyt elää voimakasta elämänvaihetta. Kohtalon kosketus on melkein fyysisesti aistittavissa, niin voimakkaasti sisäinen pakko nyt ohjaa valintojasi. Tarvitset kipeästi itsenäisyyttä, etkä ole tasapainossa, jos joudut tyytymään saneluratkaisuihin. Mitä rohkeammin uskallat luottaa itseesi, sitä onnellisemmaksi tulet. Saat uuden mahdollisuuden.

Onnekkaimmat päivät 5.1 & 25.1.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaaka aloittaa vuoden tomerana. Olet normaalisti sovitteleva, mutta nyt saat voimaa vastustaa suuntaa, jonne et halua mennä. Töissä tämä saattaa johtaa avoimeen konfliktiin, mutta pidä pääsi, sinulla on kyky nähdä kokonaisuus kaikkien parhaaksi. Yhteistyö Vesimiehen ja Jousimiehen kanssa toimii.

Onnekkaimmat päivät 2.1 & 27.1.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Skorpionille uusi vuosi tarjoaa kohtalokasta romanssia, sillä sielusi etsii nyt kumppaniaan. Katsele siis tarkasti ihmisiä, jotka nyt osuvat tiellesi omituisten sattumien avulla. Heillä voi olla erittäin merkittävä rooli elämässäsi. Jotkut asiat on nyt tehtävä kahteen kertaan, ennen kuin onnistut.

Onnekkaimmat päivät 6.1 & 11.1.

Jousimies 23.11–21.12.

Jousimies joutuu palaamaan ajassa taaksepäin, kun jokin asia menneisyydestä vaatii uudelleen huomiotasi. Jos kaappien kätköihin on jäänyt luurankoja, ne kolistelevat sieltä nyt ulos. Pölyjä pyyhkiessäsi joudut arvioimaan myös läheisimmät ihmissuhteesi. Olisi hyvä, jos pystyisit viettämään jonkin aikaa aivan yksin ennen kuin teet isoja päätöksiä.

Onnekkaimmat päivät 30.1 & 31.1.

Kuukauden tähtimerkki Vaaka saa nyt nauttia romantiikasta.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Nopeat syövät, hitaat eivät... you know. Mutta liian äkkinäiset siirrot joko pelastavat tai pettävät. Ero on siinä, kumpaan sydämesi sitoutat. Jos huomaat pinnasi kiristyvän ja otat pultit pienimmästäkin, päätökset ovat sen mukaisia. Pura ylimääräistä energiaasi vaikka salilla. Suo myös itsellesi pikkuhetki hemmottelulle.

Huomaa nämä päivät: Äkkiväärät päivät 16.–29.10. Muista hengittää!

Härkä 20.4.–20.5.

Siirrä huomiosi ystäviin, läheisiin ja tuttaviin. Arvioi omaa sosiaalista asemaasi, ja kysy itseltäsi sekä parhailta ystäviltäsi, minkälainen ystävä ja työkaveri oikein olet. Hemmottele läheisiäsi hyvällä ruoalla ja yllätyksillä. Varaa vaikka yhteinen aika ylelliseen basalttikuumakivihierontaan.

Huomaa nämä päivät: Hurmaa erityisesti 29.9.–18.10.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Aikataulut, täsmällisyys ja luotettavuus ovat kauden avainsanojasi. Luottamus edistää kehityskeskustelujakin paremmin kuin nokkela älykkyys. Vaali hyvää työilmapiiriä pitämällä niin sanasi kuin deadlinesikin. Anna itsellesi lupa olla onnellisen tietämätön arjen haasteista edes kerran kuukaudessa.

Huomaa nämä päivät: Ekstratarkkana 26.–31.10.

Rapu 21.6.–22.7.

Kuukauden avainsanoja ovat suoruus ja tunne uudesta elämästä. Paukuta asiat napakasti pöytään. Ei patsaita arvostelijoille pystytetä, vaan niille jotka uskaltavat. Eikö aina olekin tilaa vielä yhdelle kokemukselle ja elämykselle? Investoi sesongin mega-trendeihin. Esimerkiksi boheemi goottityyli tekee vaikutuksen.

Huomaa nämä päivät: Ehtivälle sattuu ja tapahtuu 16.–29.10.

Leijona 23.7.–22.8.

Elämää ei voi facebookata, se on elettävä. Tulevaisuus tapahtuu joka päivä, ja se koostuu sopivasta suhteesta rohkeutta ja rakkautta. Aloita läheltä. Kun rakastat ensin itseäsi, et päädy ainakaan väärien ihmisten seuraan. Ja jos olet talvella oikea vilukissa, anna ihanien villaneuleiden karkottaa koleus mielestäsi.

Huomaa nämä päivät: Hurmaa ja charmaa 19.–31.10.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Katse vaatekaappiin. Yksityiskohtien leikki piristää garderobisi varustusta. Loppusyksyn trendikkyys syntyy oivalluksista, joihin ei tarvitse sijoittaa euroja vaan ideointia ja kekseliäisyyttä. Kaiva esiin leveälahkeiset housut, muhkeat neuleet ja arkiset poolopaidat ja valitse tehoväriksi niiden rinnalle puhdas valkoinen.

Huomaa nämä päivät: Laita asiat järjestykseen heti kauden alussa 29.9.–7.10.

Vaaka 23.9.–22.10.

Aloita uusi henkilökohtainen vuotesi syntymäpäivästäsi tekemällä jotain, jotta sinut huomataan. Riittää, että kohennat ryhtisi uljaaksi. Kun arki on täynnä kukkaisromantiikkaa ja elegantteja kutsuja, ei tarvita kuin mikrosekunti rakastumiseen. Deittaile ja pidä hauskaa. Löydä romantiikkaa vaikka elokuvista.

Huomaa nämä päivät: Ota asemasi 16.–29.10.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tee mitä teet, mutta ota yleisösi ja lumoa läheisesi. Eikä tässä ole kyse mistään huomiohutsuilusta vaan oman viehätysvoimasi täysimääräisestä esittämisestä. Tangoon tarvitaan kaksi, mutta nyt rakkauden parketilla voi olla tungosta. Hymynaaman ja ruttuturvan ero on siinä, että toinen saa ystäviä ja toinen ryppyjä.

Huomaa nämä päivät: Virity viehätysvoimaiseksi etenkin 29.9.–18.10.

Jousimies 22.11.-21.12.

Pakko markkinoida sinulle jälleen asenteen merkitystä, mistä et välttämättä innostu. Turhautumisfiilikset voi kääntää myös hyödyksi. Voit esimerkiksi varata kuukauteen pari hemmottelupäivää pitämällä tiukkaa budjettikuria. Ylimäärärahastoon karttuneilla säästöillä voit hankkiutua luksushoitoihin.

Huomaa nämä päivät: Solmi suhteita ja verkostoidu 20.–31.10.

Kauris 22.12.–20.1.

Se on sitten aktiivikuukausi! Ilmennä sitä kaikin tavoin. Pysy vauhdikkaana ja tehokkaana, aloita uusi energinen elämänvaihe liikuntaharrastuksineen ja terästä pukeutumistasi sporttisella lookilla. Kokeile maltillisesti sporttia versiota. Yhdistä cityverkkareihin chic yksityiskohta tai pue lenkkarit bleiserin seuraksi.

Huomaa nämä päivät: Voimaannu tiukoissa tilanteissa 16.–29.10.

Vesimies 21.1.–19.2.

Bongaa talven rohkeat trendit ja villitykset jo nyt. Vaatteissa saa olla kokoa, runsautta ja rentoutta. Hanki reilunkokoisia kaupunkivaatteita vaikuttavana sähkönsinisenä tai herkkänä pinkkinä. Vältä ylettömyyttä muissakin arjen asioissa: ylilyöntejä, ylensyöntiä ja ylimielisyyttä.

Huomaa nämä päivät: Ylettömyyskausi etenkin 29.9.–18.10.

Kalat 20.2.–20.3.

Malta mielesi. Syvennä kokemustasi elämästä harjoittelemalla odottamista. Nautinto on siinä, ettei saa kaikkea ihan heti. Muista, että salaisuuksia rakastavat eniten ne, jotka eivät aio niitä pitää. Ihan kaikista oman elämän asioista ei siis välttämättä kannata tehdä päivitystä, vaikka mieli tekisikin.

Huomaa nämä päivät: Vältä väärinkäsityksiä 29.9.–7.10.

Neitsyen tyyli on elegantti mutta rento ja minimalistinen.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Cool-asenne luo optimaaliset edellytykset rentoon syystyyliisi. Valitse viileitä, moderneja ja sporttisen tyylikkäitä vaatteita ja asusteita. Tyydytä intohimon kaipuutasi asennoitumalla arkeen salaperäisen arvoituksellisesti ja anna mysteerien ympäröidä sinut. Mottosi voisi olla: olen tullut tänne voittamaan ja vien teidät muutkin huipulle asti.

Huomaa nämä päivät: Irrottaudu itsestäänselvyyksistä 15.–23.9.

Härkä 20.4.–20.5.

Hurmaa ja charmaa urakalla ja nauti elämäsi estradeista. Kierrä ympäristösi pikkusormesi ympärille ja ota ilo irti sosiaalisista riennoista. Juhlia ei ole koskaan liikaa, ja aina löytyy hyvä syy arjenkin eleganssille. Kateelliset katsokoot vierestä, kun elämä hymyilee sinulle. Kateushan on vain ihailun kiero muoto!

Huomaa nämä päivät: Tee vaikutus heti alkukuusta 1.–10.9.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Jos Murphyn laki on tullut viime aikoina sinulle vähän liiankin tutuksi, yritä suhtautua vastoinkäymisiin aikuismaisen sivistyneesti. Pään hakkaamisesta seinään saat vain migreeniä. Pysähdy, älä häslää. Katkaise negatiiviset ajatukset alkuunsa, älä vello niissä. Karsi ja pelkistä sekä etene pienten askelten filosofialla selkeyteen.

Huomaa nämä päivät: Ota iisisti 1.–27.9.

Rapu 21.6.–22.7.

Varmista vaateostoksilla, että uskomattoman upea löytösi on oikeaa kokoa ja että kuosi ja sävy ovat juuri sitä, mitä haluat. Hoppuillen tehdyt valinnat jäävät garderobiisi roikkumaan vuosikausiksi tai pahimmillaan odottamaan siirtoa kirpparille. Kun olet tämän sisäistänyt, suuntaa shoppailukierrokselle ja hanki syksyn kiehtovimmat ja säväyttävimmät kuosit yllesi.

Huomaa nämä päivät: Ole tarkkana ostoksissa 22.9. asti.

Leijona 23.7.–22.8.

Hyppää ajan aallon harjalle ja tee tarvittavat arjen uudistukset heti tai viimeistään tänä syksynä. Muista, kun raha-asiat ovat kunnossa, elämän perusta on turvattu. Pilkun paikalla tosiaan on väliä! Tee kaikki tarvittava, ettei taloustilanne ahdista – tai että se stressaisi mahdollisimman vähän.

Huomaa nämä päivät: Selkeytä tavoitteitasi 10.–23.9.

Neitsyen pitää nyt välttää ylilyöntejä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Vietä syntymäpäivääsi skandinaavishenkisen minimalistisesti, vältä ylilyöntejä. Vaivattoman tyylikäs ja rennon elegantti look on viehättävä olematta silti turhamainen. Juhlista samalla uutta upeaa elämääsi ja uuden henkilökohtaisen vuotesi aloitusta. On sadonkorjuun ja tuloksentekovuoden aika. Minkä kaiken haluat olevan valmiina ensi syntymäpäivänäsi? Tee itsellesi vuosisuunnitelma ja etene järjestelmällisesti tavoitteisiisi.

Huomaa nämä päivät:Jäsennä vuosisuunnitelmaasi jo 9.9. mennessä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Aloita rakkauden oppikurssi. Ensimmäinen tehtäväsi on rakastua itseesi. Jotta voit kohdata Sen Oikean, sinun kannattaa ensin olla itse Se Oikea itsellesi, sillä suhde itseesi on elämäsi tärkein ihmissuhde. Minkälainen lista omista parhaista puolistasi muodostuu? Mikäli et ole koskaan käynyt tyylineuvojalla, nyt kannattaa varata aika.

Huomaa nämä päivät: Ideoi uutta imagoasi 10.–22.9.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kun haluat erottua eduksesi yrittämättä silti liikaa, valitse laadukkaita, yksinkertaisen tyylikkäitä asusteita. Tärkeintä on kuitenkin se, että osaat arvostaa arjen pieniä ylellisyyksiä ja suhtautua omaan elämääsi intohimoisesti. Se näkyy olemuksessasi. Mikäli kroppasi on tilapäisesti jumissa, aloita päiväsi joogaamalla tai treenillä.

Huomaa nämä päivät: Ota estradisi etenkin loppukuussa 24.9. alkaen.

Jousimies 22.11.-21.12.

Eikö tämä turhautumiskausi koskaan lopu, voit kysellä. Sen sijaan, että polkisit jalkaa, surkuttelisit itseäsi ja jäisit apaattisena odottamaan aikaa parempaa, tilaisuutesi on juuri nyt. Kun mielesi tekee marista ja valittaa, suuntaa energiasi johonkin tuottavampaan. Kysy vaikka ikäihmiseltä, jos uskosi huomiseen meinaa loppua. Luota mummoon!

Huomaa nämä päivät: Tehosta ajankäyttöäsi heti alkukuusta 1.–5.9.

Kauris 22.12.–20.1.

On ihan ok olla absolutely fabulous heti aamusta. Täydellisyydentavoittelija hakkaa reunoja ja pääsee yhä hiotumpaan lopputulokseen, mutta liika on tässäkin liikaa. Toisaalta kohtuus lienee sinulle auttamattomasti liian vähän. Kyse on nyt henkisestä mielen kuntosalitreenistä sekä tasapainottelusta yliarvioinnin ja maltillisuuden välimaastossa.

Huomaa nämä päivät: Aloita superenerginen syksy viimeistään loppukuussa 28.9. alkaen.

Vesimies 21.1.–19.2.

Tavoita ajan henki ilmeikkäällä muodilla. Yhdistele suomalaisten suunnittelijoiden valikoimista oma lookisi, joka on yhtä aikaa globaali ja kotimainen. Tuttujen ja ultrauusien elementtien yhdistelmä viestii monipuolisesta mielen maisemasta, joka houkuttelee analyyttisten keskustelujen argumentaatioperformanssiin.

Huomaa nämä päivät: Valpastu 10.–27.9.

Kalat 20.2.–20.3.

Meidät on liian usein opetettu ajattelemaan naiseudestamme puutteen ja virheen näkökulmasta. Unohda se! Olet juuri oikean ikäinen, sopivan sutjakas ja tarpeeksi kaikkea. Keskity arvostamaan itseäsi ja ylittämään odotuksesi joka päivä. Aloita aamuisin puhtaalta pöydältä. Päivän päätteeksi palkitse itseäsi niin, että ilta huipentuu täyteläiseen fiilikseen.

Huomaa nämä päivät: Järjestä syyskuun viikonloppuihin itsetunnon täsmävahvistuksia.

Kuukauden merkki Leijona ottaa asiantuntevan asenteen ja pukeutuu metallisävyihin.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Jos emännyys ei ole ympäristön ensimmäinen mielikuva sinusta, sitä kannattaa kokeilla ja mieluiten heti tulevana viikonloppuna. Mielikuvituksen avulla loihdit upean kattauksen vaivattomasti alusta loppuun ja teet säväyksen vaativiinkin kestittäviin. Haastavaa, eikö vain! Kokeile mitä tahansa uutta, asennoidu kuin mikään ei sitoisi sinua menneeseen.

Huomaa nämä päivät: Varmista asemasi 13.–31.8.

 

Härkä 20.4.–20.5.

Nauti loppukesästä täysin sydämin ja ota ilo irti sosiaalisista riennoista. Ota myös jo alustava startti syksyyn ja lähde shoppailemaan syksyn parhaat asukokonaisuudet vaatekaappiisi odottamaan viileitä ilmoja. Valitse pukeutumiseen murrettuja sävyjä; sinistä, punaista, vihreää ja ruskeaa.

Huomaa nämä päivät: Nauti elämäsi estradeista 6.–30.8.

 

Kaksonen 21.5.–20.6.

Tästä et kyllä tykkää, mutta ehdotanpa kuitenkin. Hiljenny, pysähdy ja priorisoi. Tee rästit pois ennen syksyä, jotta voit jo ensi kuusta lähtien keskittyä täysillä elämän ihanuuteen. Totta, haasteellista elohopeamaisen nopealle Kaksoselle varsinkin, kun kausi on ollut päällä jo pidemmän aikaa. Nauti masokistisesti myös suursiivouksesta!

Huomaa nämä päivät: Vältä ylilyöntejä 6.–30.8.

 

Rapu 21.6.–22.7.

Järjestä ihanat elojuhlat täydenkuun aikaan viikonloppuna 18.–21.8. ja kutsu kesän päätteeksi ystäviä, sukulaisia ja naapureita päivittämään kuulumisia. Kun tavaramerkkejäsi ovat hellävarainen tehokkuus ja sydämellinen jämäkkyys, keskustelua ja puheensorinaa riittää ja ystävät tuntevat olonsa tervetulleiksi.

Huomaa nämä päivät: Juhlista arkeasi varsinkin viikonloppuna 5.–7.8.

 

Leijona 23.7.–22.8.

Syntymäpäiväsi aloittaa uuden henkilökohtaisen vuoden, aloita sinäkin. Valitse tulevan vuoden teemaksesi asiantuntijuus. Missä asioissa siis voit olla spesialisti? Päivitä imagosi ja tyylisi syksyyn. Nyt onkin leijonamaisuudelle kysyntää, metallisävyt nimittäin ovat täällä taas. Ja koska yksityiskohdat ratkaisevat tyylin, hanki näyttävä statement-koru..

Huomaa nämä päivät: Viimeistele asioita valmiiksi mielellään ennen 13.8.

 

Neitsyt 23.8.–22.9.

Nyt on lupa loistaa. Huipenna alkanut 12 vuoden kausistarttisi päätöksellä siitä, mihin haluat satsata tulevina vuosina. Muistele aikaa viime syksystä tähän kesään sekä jakson oivalluksiasi. Millä ideoillasi on mahdollisuus kantaa unelmasi tulevaisuuteen? Ala toteuttaa visioitasi heti syksyllä.

Huomaa nämä päivät: Siivoa työpisteesi 10.–29.8.

 

Vaaka 23.9.–22.10.

Villiinny erikoisuuksista ja leikittele minimalismilla. Yhdistä neutraalin vaaleisiin, harmaisiin, beigeihin ja luonnonvalkoisiin sävyihin jokin näyttävä yksityiskohta. Esimerkiksi kengissä isot ja näyttävät soljet ovat vaikuttava tyyli-idea. Viestität kiinnostavuudesta ja rohkeudesta.

Huomaa nämä päivät: Valmistele syksyäsi 4.–31.8.

 

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tätä elokuuta en sinuna viettäisi pelkästään neljän seinän sisällä. Kun rakas rannekoru sujahtaa käteen, arjen aherrus vaihtuu joustavasti iltarientoihin. Pitkäkestoiseen leikkiin tarvitaan kaksi, lopputuloksena voi olla vaikka kuuma loppukesä ja arvoituksellinen seikkailu.

Huomaa nämä päivät: Hoida reklamaatiot kunnialla 10.–31.8.

 

Jousimies 22.11.-21.12.

Energinen ja voimakas olo syntyy vaikka arjen askareiden keskellä. Muuta siis tavallisen tiistain tylsätkin tottumukset hyödylliseksi liikunnaksi ja arvokkaiksi ajatusleikeiksi. Lisäksi hyvät tavat ovat aina muodissa ja toimivat lähes kaikissa tilanteissa. Tästä on rakentavaa jatkaa syksyyn.

Huomaa nämä päivät: Ole energinen etenkin 4.8. alkaen.

 

Kauris 22.12.–20.1.

Sitä, mitä et itse tarvitse, voivat muut käyttää. Kannattaa uudistua ja uudistaa. Anna elämäntyylisi muutoksen inspiroida muitakin valintojasi. Päivitä tyyliäsi ja inspiroidu sosiaalisen median kuumimmistä muotitrendeistä. Järjestä kuukauden kohokohdaksi jotain, joka avaa reittejä uusiin kontakteihin.

Huomaa nämä päivät: Hurmaa urakalla 6.8. alkaen.

 

Vesimies 21.1.–19.2.

Mittaa menestystäsi omalla asteikollasi, ja tee loppukesän aikana vielä kevyt yhteenveto seitsemän-kahdeksan viime vuoden ajalta. Siivoa myös pettymykset pois päiväjärjestyksestä, jotta olet heti syksyn alussa valmiina tarttumaan mahdollisuuksiin ja tekemään pitkän tähtäimen visioistasi totta.

Huomaa nämä päivät: Tee rästit pois 4.–10.8.

 

Kalat 20.2.–20.3.

Myrskyssä kaikki satamat ovat turvallisia. Jos arki tuntuu nyt tuuliselta, pidä ainakin kotiasiat niin vakaina kuin mahdollista. Yhteistyössä on kyllä voimaa, mutta ihan kaikkeen ei kannata suostua vain siksi, että muut pysyisivät tyytyväisinä. Älä liikaa tingi rajoistasi tai reunaehdoistasi. Mieti, minkä kokoisen reviirin haluat.

Huomaa nämä päivät: Selvitä kiistat ja pyri kompromisseihin 13.–30.8.

Kuukauden merkki Kaksonen opettelee nyt ottamaan rennosti.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Jos yllättävä ja odottamaton kesärakkaushuuma ajaa sinua uusiin valloituksiin eikä edes parisuhde suojaa rakastumiselta, tunteet voivat saada ylivallan. Kun rakkaus kutsuu, tietäähän sen, että kutkuttavan ja pakottavan tunteen kohdetta on seurattava vaikka uudenkarhealla citypyörällä vastavirtaan. Vastuu ja valinnat ovat suuria.

Huomaa nämä päivät: Tunnepoukkoilua 30.6.–14.7.

Härkä 20.4.–20.5.

Kesä on ystävien ja yhdessäolon aikaa, eikä tämä suvi ole poikkeus. Järjestä vaikka rempsakat talkoot ystäväporukan kesken. Herkutelkaa tiukan työrupeaman päätteeksi, kata puutarhapöydälle kansainvälisestikin trendikästä vuohenmaitoa ja marjoja vaikka jäätelönä, aineksia saat lähiluomukaupoistakin.

Huomaa nämä päivät: Vältä itsepintaista vänkäämistä ja eipäs-juupas-vääntöjä 15.–30.7.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Herkistä aistejasi herkullisella brunssilla ja kokkaa rakkaillesi tuhdin keveitä aamiaisia, korkatkaa kuohuvaa. Jos seuraelämä-ähky vienyt liiaksi voimiasi, äkkilähtö samettiselle korallihiekkarannalle tai kotoisaan Yyteriin lataa duracel-pupun paristot nopeasti.

Huomaa nämä päivät: Vietä juhannus hulvattomien juttujen parissa.

Rapu 21.6.–22.7.

Mitä sitä kursailemaan, valitse vain ja ainoastaan parasta, kun aloitat syntymäpäivästäsi uuden henkilökohtaisen vuotesi. Olet sen arvoinen. Ei sillä niin merkitystä, missä kaikessa olet viime kuukaudet rämpinyt vaan sillä, mikä sinusta on kehittynyt.

Huomaa nämä päivät: Hurmaa ja charmaa suorastaan urakalla 18.6.–12.7.

Leijona 23.7.–22.8.

Ihanat naiset verannalla viettävät kesää nytku- eikä sitku-asenteella ja ovat itsevarmoja unelmien toteutumisen partaalla. Carpe diem -kliseet kannattaa ottaa vakavasti, myös pukeutumisessa. Vaikka sinulla olisikin rahaa käytössä rajallisesti, kivijalka- ja verkkokauppojen kesätarjoukset hyödyntämällä sinun ei tarvitse tinkiä tyylistäsi.

Huomaa nämä päivät: Ota estradisi 13.–31.7.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jatka voittaja-asenteella koko kesä, ja ota estradisi minimalistisen hienoviritteisesti. Pointtihan on siinä, ettet rohmua asioita ja tilaisuuksia yhä enemmän ja alati kauempaa vaan siinä, että onnistut kehittämään itsellesi kyvyn nauttia vähemmästä. Todista teoillasi, että vähemmän on enemmän.

Huomaa nämä päivät: Upeiden kohtaamisten kesä etenkin 18.6.–12.7.

Vaaka 23.9.–22.10.

Näinä muutoksen haastavina aikoina hyvät ystävät ovat kalliit. Luottoystävän tunnistat siitä, että hän oikaisee mutkistuneet ajatuksesi muttei huijaa tai juorua pahaa selkäsi takana. Jos asiat eivät puhumalla selkene, istahtakaa kahville keskustelemaan jostain ihan muusta.

Huomaa nämä päivät: Vältä ylettömyyksiä ja ylensyöntiä 18.6.–12.7.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Saisiko olla kesä, josta ei vauhtia puutu eikä herkullisia tilanteitakaan? Mutta onko kyse kärsimättömyydestä vai innostuksesta, kas siinä pulma. Sama haaste on nyt arjessakin. Mutta en hetkeäkään epäile, ettetkö osaisi kääntää nopeasti vaihtuvia tilanteita eduksesi.

Huomaa nämä päivät: Ei soitellen sotaan, pyri kompromisseihin etenkin 15.–30.7.

Jousimies 22.11.-21.12.

Vakiinnuta asemasi, vaikka niin kollegat kuin itsekin olisit jo kesälaitumilla. On henkisen ja fyysisen ryhdistäytymisen aika. Aloita hankkimalla trendikkäät urheiluvaatteet. Kerää kesän aikana voimia niin, että heti syksyn alussa voit sanoa, missä toimiston kaappi todella seisoo.

Huomaa nämä päivät: Suursiivoa ja selkeytä ympäristöäsi 12.7. mennessä.

Kauris 22.12.–20.1.

Jos tiukkoja tilanteita ja jopa kriisejä on viime aikoina riittänyt, voit lohduttautua, että tummat tunteet kasvattavat vahvaksi. Nyt on kuitenkin aika vaihtaa tunnelmaa ja löytää elämään myös pirskahtelevaa iloa. Anna elämäntyylin muutoksen inspiroida myös vaatevalintojasi.

Huomaa nämä päivät: Väännä viestisi vaikka rautalangasta 30.6.–15.7.

Vesimies 21.1.–19.2.

Inspiroivilla treenivinkeillä ja hyvinvointinikseillä on nopea vaikutus kesäfiilikseen. Muuta päivittäiset, tylsätkin rutiinit hyödylliseksi kuntoiluksi. Kävele kotimatkat, juokse portaat ja jätä auto vähän kauemmaksi kuin olit ajatellut, niin saat miellyttävän olon kuin treenin jälkeen.

Huomaa nämä päivät: Varaa heinäkuun loppu vauhdikkaalle vuorovaikutukselle.

Kalat 20.2.–20.3.

Vastuullisia vaatepulmia? Kesä-trendit tarjoavat ekologisen ja aidon vaihtoehdon kertakäyttökulttuurin vastapainoksi. Valitse keveiden pastellien ja hipahtavan etnolookin rinnalle myös luonnollisia ja ajattomia materiaaleja antamaan kuva aistillisuudesta.

Huomaa nämä päivät: Pidä somenäppäimet kurissa juhannuksena.