Tule kanssani kylpyyn… Jos sinulla on kylpyamme, nosta viherkasvit sinne saamaan kosteusterapiaa. Kuinka houkuttelevaksi keitaaksi valkoinen kylpyhuone muuttuukaan, kun sen täyttää viherkasveilla! Kuva: Ikea.

Kun kirjat siirtyvät digiversioihin, kirjahyllyt muuttuvat tarpeettomiksi. Ei sentään, vaan nyt hyllyt voi täyttää kauniilla, ilmaa puhdistavilla viherkasveilla. Kuva: Muuto.

Inspiroidu kasvien rytmistä. Se syntyy mustista ja valkoisista, erilaisista ruukuista sekä monenmuotoisista viherkasveista. Kuva: Tine K Home
Rohkenisitko tapetoida koko seinän kasvitapetilla? Ihanan levollinen tunnelma makuuhuoneeseen syntyy raikkaasta vihreästä ja valkoisesta, kun mukaan yhdistää trendikästä rottinkia. Kuva: Sandberg.

Vaalea puu ja vihreys iskevät suoraan luonnonystävän sydämeen. Jos vasara pysyy kädessä, voi tällaisen kukkatason tehdä vanerista helposti ja edullisesti itse. Kuva: Hemtex.

Räyh, mitä maskuliinisuutta! Kaktukset ovat helppohoitoisia laiskalle kastelijalle. Ne ovat nyt muodikkaita sisustuksessa ja niiden selkeä linja sopii täydellisesti linjakkaan tumman sisustuksen seuraan. Kuva: Bo Concept .

Vihdoin saa työntää sormet multaan! Pian on nimittäin aika vaihtaa viherkasveihin mullat ja hoivata ne kevätkuosiin. Poimi ideat ruukkukasveilla sisustamiseen.

Lue myös:

Helpot ohjeet viherkasvien mullanvaihtoon

Vihervinkit aloittelijalle