Meri-Tuuli leikkii siamilaiskissansa kanssa Roihuvuoren-kodissaan. Taulu seinällä on Ville-Veikko Viikilän teos ’Kevät muuttaa miestä ja heiluva valo ei koskaan nuku’.

"Keittokirjan tekeminen on suuri haaveeni. Olen jo hahmotellut ja ryhmitellyt asioita, joita kirja käsittelisi", Meri-Tuuli kertoo.

Keittiö on pieni mutta toimiva. Vaa’an Meri-Tuuli on ostanut Nicaraguasta. "Rakastan sitruunoita, teen niistä säilykettä, joka sopii marokkolaisen ruuan kanssa", hän kertoo.

Makuuhuoneeseen paistaa aamupäiväaurinko. Katosvuoteessa on kapverdeläinen kangas, jonka kuviot on painettu hutiloiden ja joka saa ajatukset lentämään.

Eteisen tapetti on englantilaisen Farrow & Ballin mallistosta ja pitkän harkinnan tulos. "Pidin kokonaisen vuoden tällä seinällä monta tapettimallia, joista kultakuvioinen ihanuus vihdoin valikoitui. Hetken pelkäsin, että se näyttää liian tyttömäiseltä", Meri-Tuuli kertoo.

Meri-Tuuli tekee paljon töitä kotona, joten kodin pitää olla inspiroiva. Työpöytä on 50-luvulta. Furninovan fiftarihenkiset Revir-nojatuolit ovat suurin piirtein ainoat uutena ostetut tavarat tässä huushollissa. Taustalla on Ville-Veikko Viikilän maalaus.

Meri-Tuuli Lindström on paljon matkusteleva kokki, ruokastailisti ja tv-juontaja, joka asuu perheensä ja kissojensa kanssa 50-luvulla rakennetussa kerrostalossa Itä-Helsingin Roihuvuoressa.

 Meri-Tuuli tekee paljon töitä kotona, joten sisustuksen pitää olla inspiroiva. 

Meri-Tuuli toimii Pågenin Uuden Lastensairaala -kampanjan suojelijana ja tuomarina. Lisäksi hän kirjoittaa Ilta-Sanomiin  lifestyleblogia Meri-Tuuli Vie sekä päivittää blogiinsa omia reseptejään.